OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

Samed M.
Samed M.
Sadece pistte ve otobanda açacaklarına inanıyor musunuz ?
Dün yanıma duran egzozlu şahinin rölantideki sesi yüzünden park halinde telefonla konuşamadım. :D Siz düşünün gerisini.
FurkanKarka
FurkanKarka
Ben de sizin gibi fazlasıyla denk geliyorum o karakterleri bozuk insanlara. Lakin genel kitlenin insanları rahatsız edecek şekilde kullanıyor olması, üretilen ürünün kötü olduğunu mu gösterir? Genellikle kumandalı egzoz sistemi kullanıyorum dediğimde aldığım tepkiler kötü oluyor. :D Genel kanı apaçi işi olduğu, şahsen zararlı bir şekilde kullanıyor olsa da yararlı bir ürün.
Samed M.
Samed M.
Bir L6, V6, V8, V10, Wankel vs. gelsin isterse evimin içinde egzoz açsın fakat kıçı kırık 70-120 beygir arası 4 silindirli standart bineklere egzoz takıp gittiğinin kırk katı ses çıkarırsa acımam söverim açıkçası. İstediğinde yanımdan caf diye geçemeyecekse taktığı egzoz apaçilikten başka bir şey değildir. :D
Samed M.
Samed M.
Evimin yanındaki camiye 911 Turbo S ile gelen bir fabrikatör var veya her gün evin önünden geçen Cls500 V8 var ikiside custom egzozlu, buna rağmen onların araçları yine evimin önünden geçen kumandalı şahinler ve 106 lar kadar ses çıkarmıyor. Medeniyet farklı bir olay.
FurkanKarka
FurkanKarka
Yorumunuzda bahsettiğiniz muazzam araçların bile trafik içerisinde yanımda gürültülü bir şekilde çalışmaları beni rahatsız eder. Fakat her 70-120 beygir gücünde ki araçlar kıçı kırık olmuyor, çünkü sürüş keyfi, sürüşten alınan hissiyat her zaman beygir ile eş orantıda artmıyor.
FurkanKarka
FurkanKarka
120 Beygir gücünde ki araçların da egzoz sesi tatmin edici olabilir. Medeniyetin temelinde insanların birbirine olan saygısı vardır, bu saygı algıda seçicilik durumuna bağlanmamalı düşüncesindeyim. Gürültülü bir 106 da beni rahatsız ederken, 911 Turbo S'in sesi de beni gece rahatsız eder. Farklı görüşleri almak keyifli. :)
Samed M.
Samed M.
Olaya duygusal bakmayın. Bahsettiğim şeyin ne olduğunu biliyorsunuz. Benim söylediklerim o kıçı kırık dediğim arabalarla uçak kadar gürültü çıkarıp olduğu yerden ilerisine gidemeyen tayfaya.

Misal S2000 muhteşem bir sürüş makinesidir değil mi ? Peki onu birde şu senaryoda düşünelim:
https://www.youtube.com/watch?v=EDClGK4f7tA

O güzel sürüş makinesi şuan bütün sempatisini kaybetti değil mi ?
Samed M.
Samed M.
Hocam özetle sokaktan geçen bir Ferrari ile atıyorum bir Civic aynı db' de ses çıkarıyorsa ilk olarak Civic' i asarım. :D

Ülkemizdeki modifiye anlayışı air + karpuz jant + varex' den ibaret.
Egzoz mevzusu da bu kombinin içinde yer aldığı için her zaman antipati beslenecektir.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım