OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

bt
bt
Öncelikle performans katkısı olmadan kuru gürültü olduğu için şahsen sevmiyorum.
bt
bt
Adam açık hava filtresi takıyor, kat iptali yapıyor warex yapıyor binbir artistik yatırım, sonra lpg takarak hem motorun sağlığını hem de performansı öldürüyor. Bu adam gidip Warex takıp arabam güzel ses çıkarıyor be derse bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derim :)
bt
bt
Tüm bunlara ek olarak arabanın egzoz vasıtasıyla çıkardığı tınılar kendini çok belli ediyor. Gerçekten ciddi olan arabaların esas ses kaynağı kaputun altında oluyor. Arabanın ses telleri motora ne kadar yakın olursa sesi de o kadar hoş oluyor :D
bt
bt
Arabam basınca beni koltuğa mıhlamıyorsa tercihen az ses çıkarsın zaten. :) Yeter ki çıkardığı ses sağlıklı olsun, rölantisi düzenli olsun, çekişi yakışı temiz olsun. =)
FurkanKarka
FurkanKarka
Bak bu yorumları keyifle okudum, dediklerin şahsen çok mantıklı ve doğru noktalar. Dediklerine katılıyorum. Araca yararlı olan modifikasyonlar birbirine kendi içerisinde zıt düşmemeli.
  • Beğeni
Tepkiler: bt
FurkanKarka
FurkanKarka
Bu konuda katılamadığım, hak veremediğim tek yorum araçların maddi değerleri oluyor. Objektif bir şekilde düşünerek yüksek sesin tüm markalarda insanları rahatsız etme olasılığı yüksek.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım