OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

bt
bt
Ben almam. Bindiğimde hiç beğenmediğim bir sürü yeri vardı. Subjektif yorumumdur.
Ugur
Ugur
Sürmedim ama içine bindim, ciddi çok sevdim ben de. bt abiyle çok farklı yorumlarda bulunduğumuza göre bir kullanın derim :)
hakikionur
hakikionur
Mantıklı fiyata bulunduysa alınabilir. Ben incelediğimde hoşuma gitti. Bİr de özelden fiyatı yazarsınız çok mutlu olurum merak ettim. Bİz yazın enjoy una niyetlenmiştik.
candiyebilirler
candiyebilirler
Şöyle arkadaşlar; 2017 sıfır km araç. Düşük kurdan çekildiği için %50 ÖTV diliminde. Çalıştığım şirketin stoklarında bir tane hakim gri var. 2018 Golf 1.4 TSI Highline 125PS DSG ve V40 Cross Country T3 ile birbirine çok yakın fiyat. Dizel/Oto. kombinasyonu ve genişliği dikkatimi çekti. Farlarına ise aşık oldum.
G
GARAJ TV
Ben çok kısa kullanma fırsatım oldu. Eskisiyle kıyasla açıkcası bagajı beğenmedim. Sebebi yan duvarlar düz değil ve bagaj kapağının elektrikli olmaması bence büyük bir eksiklik. Ayrıca ben tecrübe edemedim ama insigniateam den test edenler arka taraf liftback karosere geçtiği için eskisine göre yol sesi aldığı söyleniyor....
G
GARAJ TV
..Şanzıman da hiç bir değişiklik hissetmedim hala aynı yarı kavrama sorunları var ama konfor konusunda gayet iyi ve hafiflik ile yarı kavrama olayı biraz daha azalmış. Benim çok sevdiğim ama birazcık yaşlı ve kilolu kişiler için sorun yaratabilecek şey sürüş pozisyonu ve yükseklik:..
G
GARAJ TV
Araba baya alçak (1455mm) rakipleri passat 1476mm mondeo 1482 eğer yere yakın sürmek istiyorsanız sıkıntı yok hatta hoşunuza bile gider ama bu alçaklık baş mesafesini maalesef kötü etkilemiş.Bu arabanın en kilit noktası süspansiyonları bence sınıfının en dengelisi hem tutuş hem konfor sağlayabiliyor. Eğer daha detaylı bilgi arıyorsanız insigniateam.com bakmanızı öneririm.
candiyebilirler
candiyebilirler
Arkadaşlar Merhaba, Manyetik gri olarak aracı faturalattım. İnsignia maceram başladı artık :)
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım