OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

NeedForSpeed
NeedForSpeed
Konu açmayım dedim, okuduğum bir iki yerde bayi karına göre +/- 10 15 bin değişebiliyor falan demişler. Durum nedir bilgilendirirseniz sevinirim.
Cenk
Cenk
Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir. Bildiğim, tüm vergiler eklenmiş haliyle aracın 200 bin lirayı geçmemesi gerek. Fakat şöyle bir şey olabilir; bayide liste fiyatı 210 bin lira otomobil vardır, bayi size fiyat teklif kağıdında 200 bin ve altı teklif sunar. O zaman bir sıkıntı olmaz.
G
GARAJ TV
Bayinin size sunduğu fiyat önemli. Bayiler düşük filanda göstermeyi teklif ediyor sırf vergiden düşmek için.
NeedForSpeed
NeedForSpeed
Peki örneğin A3 lerde fiyat baya bi düşüyordu 190 lardan 130 küsürlere. Bayi fiyatı düşürdüğü taktirde indirim yapılan fiyat 200binin altına iniyorsa ve sorun olmuyorsa. 250 270 bin liralık araçlarda da indirim yaptıkları zaman alınabiliyor o zaman.
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk
Cenk
Cenk
Tabii.. Geçenlerde açılan focus st başlığı vardı. Normalde 2018 model bir st'nin fiyatı 300 binlere yaklaşıyor. Bayinin elinde 2017 model kalmış. Onlar da fiyatta indirim yaparak 178 bin liraya düşürmüşler. Haliyle o otomobilde engelli indiriminden yararlanabilme durumu oluştu.
NeedForSpeed
NeedForSpeed
Teşekkür ediyorum aradığım cevap buydu sanırım, engelli durumunda mtv den muaf olunduğu için 2.0 tdi bakıyor akrabamız. En ucuz 2.0 dizeller şuan 264 bin lira comf. passat ve mondeo 258 bin style modeli. Artık onlar karar verecek eğer bayiler fiyat düşerse. Sizin başka öneriniz olur mu bu ikisi dışında. Yine dizel olabilir yada benzinli premium? Siz olsanız ne alırdınız?
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk
Cenk
Cenk
Burada karakter sınırlaması olduğu için sohbet sağlıklı ilerleyemeyebilir hocam. İsterseniz beklentilerin ve kriterlerin ne olduğuna dair bir başlık açabilirsiniz. O zaman forum geneli de daha iyi yardımcı olacaktır. Fakat şöyle ufak bir tavsiye vereyim; premium dahil düşündüğünüz araçlar için bayilerle görüşün. Nette ki liste fiyatları yanıltıcı olabiliyor. Sağlam indirimler yapabiliyorlar.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım