OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

M
minik.ziya
senin okuma ve okuduğunu anlama ile ilgili bir özrün olmalı. ben orada 150 bg araba'da etkisi olmaz mı yazmışım yoksa ' 150 beygir ve üstü her düz vites araç için; “heel and toe’ya da uygun haa" ' yani ben orada 150 bg'lik araba da bile heel and toe arıyor manasına gelen birşey yazmışım.
M
minik.ziya
makasçı olduğumu nerden çıkardın onu hiç anlamadım.
Mt.Akina
Mt.Akina
@minik.ziya , emin olun sizin editöre bela okumanızın yanında benim size makasçı demem çok hafif kalıyor, tekniklere laf etmek çok akıllıca gelmediğinden bir başka akıllıca olmayan hamle olan makasçılıkla özdeştirdim.
Mt.Akina
Mt.Akina
Eğer ki kendinizi daha iyi açıklamak istiyorsanız yahut yanlış anlaşıldığınızı düşünüyorsanız, buyrun site üzerinden medenice konuşalım, uzun uzadıya.
M
minik.ziya
heel and toe'yu öğreten'e bela okudum. Sinan ile ilgili başka bir eleştirimi veya direkt sinan'ı kötüleyen veya hakaret içeren bir entarimi gösterir misin? Sen bana makasçı diyerek beni 'apaçi olmakla' veya hiç yapmadığım birşey ile suçlamak ne kadar mantıklı?
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım