OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

bt
bt
Boyaları incedir. En az Opel'deki kadar ince, belki daha da fazla. O yüzden biraz dayanıksız olabilir. Farlar hemen hemen bütün arabalarda kararmış oluyor. Sahipleri de sanayiye alışık olmadığı için elleri gitmiyor olabilir. =) Benim 5 sene önce aldığım far da kararmaya başladı. oluyor öyle :)
FurkanKarka
FurkanKarka
Boya inceliği aklıma gelmemişti. Mazda kullanıcı kitlesini düşününce "arkadaşım hiç mi bakmıyorlar arabalarına, ya da bu arabalarda mı bir sorun var?" diye düşünmeden edemiyordum. İlanlara baktığımda tertemiz Mazda 3 bulmak imkansız gibi. Neden bu denli ince boya kullanılmış ki? Farlar malum plastik kararıyor, normal dediğin gibi. Fakat o boya ile birleşince çok sağlıksız gözüküyorlar. :)
S
spartacus
Hocam belki klişe olacak ama doğruya doğru Alman arabalarında da bu boya atması, far solması gibi olaylar da daha az oluyor. Ki bunu eski bir Mazda 3 kullanıcı olarak söylüyorum
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım