OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

sinan
sinan
tekrar gaza oturman lazım yoksa kaza yaparsın :D
Mt.Akina
Mt.Akina
Ve de öyle oldu. @sinan :S , 60-70 de defalarca düzeltmiştim ama bu sefer olmadı...
mustafa.e
mustafa.e
Nasıl ya Amelie yaralandı mı? :( Ben mi yanlış anladım ?
G
GARAJ TV
180 ile yapıyorum sorun olmuyor :D Şahitlerim var bu arada :)
T
TSIDSG
yokuş çıkarken yapıyorum, yol kaygan asfalt olduğu sürece problem yok :d
bt
bt
E o zaman geçmiş olsun.
S
spartacus
Allah daha büyüğünü vermesin
Mt.Akina
Mt.Akina
@mustafa.e evet biraz da olsa yaralandı kaporta da herhangi bir parça değişmedi ya da boyanmadı ama alt takım çok üzdü.Olur da merak edip, beni soracak olursan da iyiyim ölmedim :S
Mt.Akina
Mt.Akina
@EmreBHZ buradakinde araç için limit biraz düşük ve yerler ıslak.Benim durumda yerler ıslak olmadığı için, biraz fazla tepesine bindim.
Mt.Akina
Mt.Akina
Mt.Akina
Mt.Akina
@motorsinann ben de genelde kaygan zeminde yapıyordum, limitlere ulaşmak daha kolay diye ama bu sefer kuru zemin olduğu için biraz fazla süratliydim.
Mt.Akina
Mt.Akina
@BerkayT ne için yaptığına bağlı, kişisel tatmin için mi, yoksa başkalarının seni onaylaması için mi ona dikkat etmek gerek.Kendi kişisel zevkin ise sıkıntı yok, ama başkalarına bir şey ispat etmek gibi bir derdiniz varsa durum sıkıntılı.Bu arada umarım kötü tecrübe yaşamazsınız, düşenin dostu olmuyor ne yazık ki.
G
GARAJ TV
@Mt.Akina tamamen zevk :) biri beni onaylasa ne olur onaylamasa ne olur. :D Bir kaç araba hariç şimdilik kötü bir tecrübe yaşamadım. @Ugur hocamla hep böyle takılıyoruz o da sık sık yapıyor.
hakikionur
hakikionur
geçmiş olsun hocam
erkal99
erkal99
Geçmiş olsun
mustafa.e
mustafa.e
@Mt.Akina çok geçmiş olsun babuş senin can sağlığın arabadan daha önemli tabiki. Ben kaza olup olmadığına ayıkamadım o yüzden ilk seni sormadım. Allah daha büyüklerinden korusun
Akın
Akın
Geçmiş olsun
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım