Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@mustafa.e evet biraz da olsa yaralandı kaporta da herhangi bir parça değişmedi ya da boyanmadı ama alt takım çok üzdü.Olur da merak edip, beni soracak olursan da iyiyim ölmedim :S
@BerkayT ne için yaptığına bağlı, kişisel tatmin için mi, yoksa başkalarının seni onaylaması için mi ona dikkat etmek gerek.Kendi kişisel zevkin ise sıkıntı yok, ama başkalarına bir şey ispat etmek gibi bir derdiniz varsa durum sıkıntılı.Bu arada umarım kötü tecrübe yaşamazsınız, düşenin dostu olmuyor ne yazık ki.
@Mt.Akina tamamen zevk :) biri beni onaylasa ne olur onaylamasa ne olur. :D Bir kaç araba hariç şimdilik kötü bir tecrübe yaşamadım. @Ugur hocamla hep böyle takılıyoruz o da sık sık yapıyor.
@Mt.Akina çok geçmiş olsun babuş senin can sağlığın arabadan daha önemli tabiki. Ben kaza olup olmadığına ayıkamadım o yüzden ilk seni sormadım. Allah daha büyüklerinden korusun