Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5-30 mu? naptın be abi bu motorların sıkıştırması yüksek yakar o yağı.. sen farkında bile olmazsın ve motor yağsız kalır.. ilk önce takırtı bir ses gelir motor sesiyle paralel.. sonra motor kitler kalır veya en kötü karterden kol çıkartır..
20-50 iyidir
Güzel abicim o takur tukur sesler motora konan fazla parçalardan geliyor ustanın iyisi parça artırır misali fazla kurcalama sen bana bırak ben o yağı kendi arabamda bile kullanıyorum yaa
2000'li yılların başında başladı benim sanayi maceralarım Bazı parçası bulunmayan arabaları bakım yaptık diyip yollardı ustalar. Halbuki eski filtreleri sök tak yapıp yağın yarısını boşaltır yarısını yeni yağ koyarlardı. Ki eminim hala yapan vardır
olmaz olur mu abi
en basit servislerden örnek vereyim, bütün arabalara 10-40..
ama sanayilerde güzel iş yapanların sayısı cidden arttı, and abinin sürekli gittiği can oto nun yanından neredeyse her gün geçerdim ve yeni kasa 7 serisi filan geliyordu..
Yetkili servislerde aynı bokun laciverti zaten. 2 tane arkadaşım var birisi reno'da diğeri fiat'da yaptıklarını anlatıyorlar bazen ağızım açık kalıyor inanası gelmiyor insanın sanayide iyi bi usta bulup ona bağlı kalmak şart...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.