OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

G
godofwar
Açıkçası ben de öyle olmasını tercih ederdim. Şahsen 70 model mustangin özelliklerini merak etmiyorum. Resmine baksak da yeterliydi
sputnik
sputnik
Böyle araçların videoları hep az izleniyor. Geçmişte Alfa 4c çekildi, ondan bir kaç hafta sonraydı sanırım Corolla 1.4d4 testi geldi, Alfa'nın onca zaman topladığı izlenmeyi bir kaç günde topladı. En son testlere baktım şimdi Corolla 300 bine doğru yol almış, diğerlerinden 100 bini gören yok, hatta 50 bin altında olanlar var.
Samed M.
Samed M.
Corolla' nın izlenme sebebi ulaşılabilirlik. Mustang vb için bu geçerli değil, bu tür araçların videolarının izlenmesi için işin içine YouTuberlık denilen olayı katmak gerekiyor. Bu bizim güruh için geçerli olmasa da geriye kalan YouTube izleyici kitlesi için geçerli.
Samed M.
Samed M.
Videonun başlığı:
Mustang ile; lastik yaktık -kapıştık - roll yaptık - egzoz söktük - ön kaldırdık - makas attık - caddede turladık - mekanın önüne çektik - tüp taktırdık - hameş bağladık vs vs olsaydı milyonlar izlenirdi.

Bahsetmek istediğim şey bu. He bizi doyurmazdı, orası ayrı.
  • Beğeni
Tepkiler: hi-men
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım