OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

Cenk
Cenk
Bütçeniz ne kadar hocam ? Bütçeyi bilmeden tavsiye vermek zor.
FarukR
FarukR
Bütçede çıkabilirim yukarı, araç passat yazmayı unutmuşum. Erzurumda yaşadığım için debica vs almaya da biraz korkuyorum kayar diye.,Corollada hep michelin alpin kullandım , fazla fiyat farkı olmayınca ekonomik lastikleri düşünmemiştim. Marka bağımlılığı da olabilir belki bu durum...
Cenk
Cenk
Kış lastiklerinde uygun fiyatlı ürünlerle pahalı olan üst seviye lastikler arasında ki en büyük fark, havalar ısındığında gösterdikleri performans. Onun haricinde kışlıkların hepsi, en uygun fiyatlı olanları bile 7 derecenin altında, karda falan kalmaz kolay kolay. 215 55 17 ebadında maalesef fazla çeşit olmuyor. Olanlar da pahalı olabiliyor. Erzurum kışın sert geçtiği bir yer bildiğim kadarıyla.
Cenk
Cenk
Fiyat sorununuz yoksa Nokian WR D4 veya onun yeni çıkan versiyonu WR Snowproof tavsiye edebilirim. Tanesi 600-700 lira arasında gidip geliyor nette. Akabinde Nokian'a yakın fiyatlı Hankook winter i cept evo 2 ve bunlara göre daha uygun fiyatlı Falken eurowinter hs01 ve ondan da daha uygun fiyatlı olan Dunlop Winter sport 500 önerebilirim.
Cenk
Cenk
Cenk
Cenk
Cenk
Cenk
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım