kenblock
Beğeni puanı
9,860

Profil mesajları Gönderiler Hakkında

• Son zamanlarda sanayi sitelerinin işlevsizleştiğini düşünüyorum. Kocaeli ve İstanbul Anadolu Yakasında, muhtelif semtlerde mahalle aralarında yaygın şekilde oto tamirhanelerinin açıldığını görmeye başladım.
    Yakıt ikaz lambası yanar vaziyette, bitti bitecek derken İstanbul trafiğinde 98.3km yol gitmek, gerilimli saatler :)
    Detailing günlerime geri dönmem lazım, araba yıkamak epey zor hale geldi. Kuş pislikleri, kirler araç yüzeyine derinlemesine nüfuz ediyor. Kirlerden arındırmak bir hayli zor oluyor. Halbuki cila & boya koruma varken hiç böyle olmazdı. En kısa zamanda bu işe bir çözüm bulmam lazım.

(Kendime not/sizlere öneri)
    Sol şeridin temposu yüksek, orta şeridin temposu düşük kalıyor. İkisinin arasına "araf" adında bir şerit konulması lazım :D
    İlk nesil CC bakıyordum , arabanın 4 kişilik olduğunu gördüm . Dünyam başıma yıkıldı .
    Artık bu ilişkiyi sonlandırmamız lazım . Sen ve ben farklı dünyaların insanlarıyız CC .
    Sen çok iyi bir dost olabilirsin ... Seninle sadece dost olarak kalalım ...
    sokaktan duyduğum her multijete
    " lan acaba bizim araba mı ? " diye bakmak ...

eee tabi trafikte yaygın olarak bulunan bir araba kullanmanın da böyle bir yanı var :(
    Diaspolis
    Diaspolis
    daha kötüsü otobüs beklerken trafikte pek olmayan pandayı görmek, bir anlık nabız tavan yapması, sonra içine bakmam ve bizden kimse olmaması. :(
    Honda Civic FB7'nin 49.000'DEN SATILDIĞI GÜNLERİ ÖZLÜYORUM O GÜNLER GERİ GELSİN !
    30Litre lpg ile 310 km yol , Allah bereket versin . Basa basa non hypermiling ile :D
    alfhonso
    alfhonso
    Benim araba da klima kapalı normal kullanımda 30 litreye şehir dışı 330 km civarı, basarsak 300. Şehir içi 220:)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…