OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

T
TSIDSG
bi allahın kulu neden diye sormamış :D
neden Cenk abii
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk
Cenk
Cenk
94 bin liraya st line yani spor amaçlı üretilen bir araba sürüyorsun piyasaya ama trend x seviyesinde donanım. 12 sn'lik 0-100 değeri, powershift yerine eski nesil tork konvertör.. Saçmalık..
maximaorhan
maximaorhan
St line'da farlar halojendi dimi? Sanki öyle hatırlıyorum bayağı muhabbet dönmüştü burada.
Cenk
Cenk
Hem de sapına kadar halojen, mercek bile yok. Zaten arka kol dayama, dijital klima, otomatik far, kararan iç dikiz ayna, katlanan ve ısıtmalı yan ayna v.s gibi tüm donanımları kaldıran ford buna bi xenon koyar mı ? Ben far koyduğuna şükrediyorum :)
T
TSIDSG
tork konvertörlü otomatik şanzıman mı? hangi motorla?
Cenk
Cenk
1.0 ecoboost motor ile tork konvertörlü şanzıman. Fiesta'ya gidecek motor+şanzımanı st line sözde spor paket olan c segment araca koyup 94 bin lira para istiyorlar. Bunun mantığını bir kişi bile anlayamaz. Hani 180'lik ecoboost ?
maximaorhan
maximaorhan
Yanlış anlaşılmasın da adamlar resmen "s*kecek müşteri arıyoruz. Talip olmak isteyen st line alsın" demis yahu resmen. Araba bomboş ama 94bin... öhhh yani
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk
maximaorhan
maximaorhan
Abooo bir de 1.0 motora 94bin...
Cenk
Cenk
Aynen öyle.. Donanımdan kısarsın anlarım da trend x gibi araç satmak ne demek, üstelik 180'lik motor nerede ? Millet spor kitli araç sürüyor piyasaya 150 hp'den aşağı turbolu motor koymuyor o da çift kavrama şanzımanla.
T
TSIDSG
valla şanzımanın tam otomatik olması çok mutlu etti beni çok takdir ettim keşke 1.6 125lik zetec motorla gelse o şanzıman 1.0 hakkaten taşak geçer gibi olmuş, fiestaya da 1.1 atmosferik motor ile tam otomatik şanzıman gelecekmiş çok sevindim
Cenk
Cenk
1.6 atmo. 125 hp 5 ileri manuel st line var 85 bin liraya. Ama kimse spor araç alıyorum diye performansı zayıf bir motor, performanstan çalan bir tam otomatik şanzıman ve giriş seviyesindeki donanımlı arabaya 94 bin lira vermek istemez.
T
TSIDSG
orası öyle tabi ki ama birde şöyle bakmak gerekli, millet 150 beygirlik 1.5 tonluk araba alıyor M paket... bunu da öyle düşünmek lazım tam otomatik şanzımanı da görmeden bir şey diyemem ama 94 çok fazla direk Mazda 3 veya Civic parası zaten 1.0 turbo motora motoru bilen kişi para vermez
Cenk
Cenk
Premium bir model olsa tabii başka türlü yorumlardık ama kompakt c ligi yani segmenti belli zaten. Tam otomatik şanzımanın geçiş hızları zayıf, buna bir de 1.0 motorun kötü performansı eklenince o araca st line demek komik oluyor. Dediğin gibi 94'e ne arabalar alınır sinanım.
T
TSIDSG
1.0 motorlu focus alınmayacağı kesin :D
1.6 ecoboost var mı bilmiyorum ama var farz edersek bu arabalara ne badikitler gelir var yaaa o zaman olur işte
Cenk
Cenk
Focus 3'de 1.6 ecoboost vardı, mondeo'da 1.5 ecoboost var. Focus 3,5 st line'a da 1.6 ya da 1.5 ecoboost motor koymak zor değildi ama koymamışlar. Onun yerine 1.0 motorla milleti düdükleme peşine düşmüşler :)
T
TSIDSG
bizim millet vag sayesiden düdüklenmeye alışkın, bunu da yerler şaşırmam
Cenk
Cenk
Bir kaç tane bile satmaz diyorum ama hayırlısı :)
  • Beğeni
Tepkiler: TSIDSG
DuzboruDownpipe
DuzboruDownpipe
Yollarda görmeye başladım maalesef :( Titaniumda olan çoğu şeyi kaldırmış bizim comfort+sürüş konfor paket daha dolu ben bizim arabaya boş derdim :DD
  • Beğeni
Tepkiler: TSIDSG
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım