AÇIK 1.3 mjet triger sesi mi değil mi anlayamıyorum

furkan06

Furkan
Asfalt Kurutucu
35
25
Marka
Fiat
İyi günler herkese 1.3 mjet euro 4 aracım zaman zaman videodaki sesi yapıyordu ama şimdi daha sık yapmaya başladı zincir sesi gibi geliyor ama zincir kadar tıkırtı yok daha tiz bir ses gibi yardımcı olursanız çok sevinirim Ankarada uygun bir şekilde gösterebileceğim bir yer var mı acaba?

Palete vuran zincirin sesi olabilir. Bu ses gelirken uzun bir tornavidanın ucunu triger kapağına dayayıp diğer ucuna kulağınızı dayayın. Daha net duyuluyorsa triger. Motorun iç parçaları olsa kesintili gelmez, kıyameti koparır muhtemelen.

Palete vuran zincirin sesi olabilir. Bu ses gelirken uzun bir tornavidanın ucunu triger kapağına dayayıp diğer ucuna kulağınızı dayayın. Daha net duyuluyorsa triger. Motorun iç parçaları olsa kesintili gelmez, kıyameti koparır muhtemelen.
İlginç bir şekilde bugün bu kadar yoğun bir sesle karşılaşmadım. Daha önce triger sesiyle de karşılaştım daha tok bir tıkırtı diye biliyorum. Yarın dediğiniz yöntemi deneyeceğim. Örneğin sabah işe giderken kulağım hep arabadaydı ilk çalıştırmada falan herhangi bir ses gelmedi azcık su sıktım Kayışlara ardından akşam yine ses gelmeye başladı ama bu videoyu çektiğim gün kadar değil.