1.4 TSI BMY için motor yağı önerisi

lowlight

Samet Ulus
Senkromeççi
45
19
Castrol geldi castrol gitsin istiyorum ama çok fazla sahtesi olduğu için ve insanlardan yetkili satıcılarının bile içlerinde sahte olan versiyonlarını sattıklarını söyledikleri için başka markalara yönelmeyi düşünüyorum belki hoşnut kalır ve o yağla devam ettiririm. Aklımda Liqui Moly var ama hangi modelinden almam gerektiğini bilmiyorum bir kaç 5w30 modeli var isimleri de tuhaf uzun ve rakamlı takip etmesi zor oluyor bilmediğim için benzinli TSI aracıma hangisi uygundur?
 
Sahte yağa denk gelme ihtimaline karşı Mobil 1 ve Liqui Moly markalarının resmi sitelerinden online olarak sipariş geçebilirsiniz. Aynı markaların yağ seçici robotları da mevcut. Aracınızın bilgilerini girdiğiniz takdirde uygun yağı önünüze getirecektir. Fakat yine de aracınızın kitapçığında yağ viskozitesi ve gerekli sertifikasyonlara dair en doğru bilgiyi bulabilirsiniz.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Chefkaya

Lm direkt distribütör üzerinden alınabildiği için güvenilirdir, hepsiburada'da güvenilir yağ satan mağazalar var ama lm'den almak daha mantıklı. Bu arada bu yağlara zam gelmiş sanırım 5w30'lar 2k para değildi bundan bir kaç hafta önce... Eğer aracınızı doğru biliyorsam ( golf 5?) Volkswagen VW 504 00 onaya sahip yağ . Aracınızın kilometresini bilmediğimden direkt yağ seçici üzerinden 3 farklı güç tipine göre baktım. Diğer forumlarda da 4200 önermişler zaten.
 
Son düzenleme: