Araç çift şarjlı, turbo devreye girdiği an (3200-3500 devir) tam gaz giderken sanki ayağını gaz pedalından çekmişsin gibi, %100 tam güç basıyorken %90'a gerileyip tekrar tam gaz basmışsın gibi oluyor sonra devam ediyor. Turbo devreye girince araç motora yakıt vermeyi bir kaç salise bırakıp tekrar devam ediyor gibi oluyor sonra hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor ve bu sorun arada sırada oluyor, bazen direkt ivmelenme durmadan arkaya yapıştırarak gidiyor bazen tam gaz giderken bir anlık tereddüt edip tekrar devam ediyormuşsun gibi.
Antalya eski sanayi Suat otomotiv Volkswagen'e götürdüm 1 saat bakıp bilgisayarı bağlayıp test edip turboyu çıkarıp sorun var mı diye bakıp geri takıp bilgisayardan hata kodunu silip tekrar denediler sorun çözülmedi. En son bana aracın turbosunu, motorunu komple açıp her yerine bakıp sorunun kaynağını bulmaları gerektiğini söylediler ve bunun için 15-20 bin fiyat biçtiler vazgeçtim.
Sorunun kaynağı ne olabilir? 15-20 bin verip bir kaç günlüğüne aracı bırakmalı mıyım? Aracı yetkili servise mi götürmeliyim? Turboyu mu değiştirmeliyim.
Antalya eski sanayi Suat otomotiv Volkswagen'e götürdüm 1 saat bakıp bilgisayarı bağlayıp test edip turboyu çıkarıp sorun var mı diye bakıp geri takıp bilgisayardan hata kodunu silip tekrar denediler sorun çözülmedi. En son bana aracın turbosunu, motorunu komple açıp her yerine bakıp sorunun kaynağını bulmaları gerektiğini söylediler ve bunun için 15-20 bin fiyat biçtiler vazgeçtim.
Sorunun kaynağı ne olabilir? 15-20 bin verip bir kaç günlüğüne aracı bırakmalı mıyım? Aracı yetkili servise mi götürmeliyim? Turboyu mu değiştirmeliyim.