AÇIK 1.9-2.2 Milyon Arası Araç Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrtbbn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrtbbn

murat
Taklacı Güvercin
9
28
Marka
Skoda
Arkadaşlar selamlar,

Şuanda Skoda Kamiq 1.0 Elite paket aracım var, 2022 Ocaktan beri kullanıyorum sıfır almıştım, daha fazla eskitmeden ve sorun çıkartmadan yenilemek istiyorum.

Bütçem 1.9-2.2 Milyon arası, sedan araç bakıyorum. 2. El BMW 320i ile; sıfır Honda Civic arasında kaldım, açıkçası 2. elde BMW nin açacağı masraflardan korkuyorum yoksa belirttiğim fiyat aralıklarında hem sarı sitede hemde borusan next'te vs. güzel araçlar var, kime sorduysamda 2. el BMW ye bulaşma dedi. Bende açıkçası araç sorunsuz olsun istiyorum Honda Civic o sebeple cazip geliyor,

Bu durumda öneriniz nedir? Belirttiğim fiyatlara alabileceğim 320i ler genelde 2020-21 model ve 100 bin km üstünde oluyor, çok riskli araçlar mıdır?

Teşekkürler,

İyi forumlar,

Kime sordunuz bu soruyu ? B48 motor ile gelen BMW'ler de sorunlar oldukça az. Civic ve 320i kıyaslanamaz bence. Bu ikisi arasında açık ara g20 derim.

Bu araçlara yazılımsız binip, düzenli bakım ile sorunsuz gezersiniz.

2 milyona Civic almak bana hiç mantıklı gelmedi.Sonuçta premium olmayan C segment bir araç.Ben olsam D segmente veya C segmentte premium bir modele yönelirdim.

Ocak ayında 2 milyona kampanyalı Karoq alınabiliyordu. Kamiqten sonra premium 1.5 TSI ACT 150 PS fazlasıyla tatmin edecektir diye düşünüyorum.

2022 yılında sıfır aldığınız aracı eskiyip sorun çıkarmasın diye değiştirme hedefiyle yola çıkıp 2. el bmw ye (hatta markadan bağımsızgenel olarak 2. el) bakmanız çelişkili oluyor

2022 yılında sıfır aldığınız aracı eskiyip sorun çıkarmasın diye değiştirme hedefiyle yola çıkıp 2. el bmw ye (hatta markadan bağımsızgenel olarak 2. el) bakmanız çelişkili oluyor
+1

Alacağınız 2. el BMW, dertsiz başınıza dert olur. Dertsiz kalmasını istediğiniz başınız için marka olarak Honda olur, Toyota olur, servisi olan bir şehirdeyseniz Mazda da olur, Kia olur... Bu tarz markalar, diğerlerine göre 2. elde daha düşük risk taşır.
Bu görüşüme istinaden ben de Honda Civic diyorum. Ama fiyatları bayağı yüksek, alternatifler için diğer Uzakdoğu markalarına da göz atabilirsiniz.