Gerçekten performans istiyorsa benzinli alsın derim ben, Leon FR mesela, Megane'ın son kasası da kaliteli bence onu da düşünsünaz yakması için?
Gerçekten performans istiyorsa benzinli alsın derim ben, Leon FR mesela, Megane'ın son kasası da kaliteli bence onu da düşünsün
dynamic dizel otomatik astra bence her ihtiyacını görür, donanım olarakta fena değil ve excellence fark olarak spor modu da var.Arkadaşım çok geziyor ve basıyor benzine para yetiştirmek istemiyorum dedi.
c segmentinde kia ceed 0 alınabilir bayi indirim yapar eminim 2. elde insignia bulunabilir.Performans arıyorsa bence de dedikleri gibi astranın dynamic modeli. Park pilotu zımbırtısından da alınca 101 falan oluyor düşerler 100ün altına.
Peki konfor için 100kya alınabilecek dizel otomatik ne var?
Bizim komşu 100k ya dizel otomatik cosmo insignia aldı arabada 1 parça boya varmış tırdan indirirken mi ne olmuş o yüzden biraz daha indirim yaptılar ama şu son ötv artışı ve kur artışından sonra o fiyatlara o araba alınamaz heralde.
1.6 dci da otomatik yok olsa o da mantıklı bir seçenek olurduMegane olabilir ama sadece gider ve gittigini hissettirir limitlerde keyif vermez. Astra iyi tercih olabilir
Hocam dediğim aracın liste fiyatı 120k olmuş bayide indirim fln mı yapıyorlar.Son ötv den sonra insigniaların fiyatı daha da düştü.
Hocam dediğim aracın liste fiyatı 120k olmuş bayide indirim fln mı yapıyorlar.