KAPALI 150bin bütçe- Suv önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Selcukhan99

Asfalt Kurutucu
2
Herkese iyi akşamlar. Ailemiz için Suv bir araç düşünüyoruz. Bütçemiz 150bin lira civarı.yakıt olarak Benzin Dizel farketmez. Önerilerinizi bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler
 
Şekil itibariyle bana pek SUV gibi gelmeyen bir araç kendisi. Daha çok station wagon - hatchback karışımı gibi geliyor bana ve bunun yanında Mercedesi pek sevmiyorum bana sorarsanız tavsiye etmem ama illa ki Mercedes tavsiye eden ve BMW'ye göre artılarını söyleyenler olacaktır.
 
Gla suvdan ziyade yüksek hatchback tarzı bir araç.Geneşlik anlamında tiguandan küçük bir araç.honda crv bakabilirsiniz şahsen kullanmadım ama rüzgar ve yol sesi alıyor diyorlar.Tiguan bakabilirsiniz 2.eli ülkemizde tutan bir araç.Beklerim derseniz skoda kodiaq bakın derim.Şahsen biz aile için kodiaqı bekliyoruz.Hyundai Tucson aralarında fiyat performans arabası aynı şekilde kardeşi kia sportage.Bana sorarsan şuan satiştakilerden en iyisi tucson.
 
Suv konusunda koreden uzak durun bence. Suv kullanıcaksınız ve rahat olmanız önemli.
Bmw X1 performansa dayalı suvdur. Mükemmel bir araç.
Mercedes Gla serisi tamamen konfora dayalı performans beklenecek bir araç değil ama çok ağır başlı bir arabadır.
Jeep hakkında fikrim yok araştırılması gerekiyor.
 
Dipnot:
Volkswagen Tiguan eski çıkma Vw parçalarından tasarlanmış bir araçtır. İçinde asla kalite aramayın. Teste falan giderseniz demek istediğimi anlicaksınız. O araç o fiyatı hak etmiyor.
 
O fiyat araliğinda alinacak suvlar Subaru Forester, Bmw x1 yada eski x3, Nissan x-trail, Audi Q3 yada volvo xc 60 var. Bunlarda Forester ve x traili sifir alabilirsin. Digerleri 2. El olacaktir. Benim sahsi gorusum. Suv dediğin araç 4x4 olmali öteki türlü benim icin yüksek bir otomobilden baska bisey degil, üstelik konfor ve yol tutuş dezavantajlari mevcut olacaktir (otomobile göre). Benim sana önerim Forester veya 2. El xc 60 dir.
 
Yeni kasa Tiguan öneririm. Panoromik cam tavanlı ve metalik boyalı olaraktan 129 bin liraya 1.4 tsi 150 bg otomatik highline model size gider diye düşünüyorum. Gerek iç hacmi, gerek detaylar, gerek performans olarak aile arabası olmaya aday bir SUV. Ayrıca güvenlik olarakta gayet iyi seviyelerde. Biz aile arabası olarak seçimimizi bu yönde kullandık ve çok memnunuz. Malzeme kalitesine takık bir insanım ve hiçbir sıkıntı görmedim göremedim.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...