Yani o fiyatlara fiorino aklıma geldi.
O araçlar baya bi yakıyor eskiden dedemde vardı ve turbo suz olduğu için yaktığı kadarda gitmiyorduBizde var satılık bir peugeot partner var 2003 model 1.9d hususi ilgilenirseniz.
hiç kullanmadım etmedim ama aklıma fiyata göre o geldiği için yazdım. Sen ne dersen o doğru benim içinfiorino biraz küçük gelebilir onu geçtim yol tutuşu çok abuk o arabanın ya biraz hızlı girince viraj sonuna kadar bütün duaları ediyorsun )
Connect sorunsuz gibi ya baya dağ taş vur kır parçala gidiyolar
hiç kullanmadım etmedim ama aklıma fiyata göre o geldiği için yazdım. Sen ne dersen o doğru benim için
Connect biraz sorun açmaya meyillidir,
turbosu enjektörü bitmez.. yakıtı da az sayılmaz. Doblo bulursan 1.3 multijet çiçek gibi olur
hepsinde sorun olacak diye bir şey tabi ki yok fakat 1.3 multijet milyon kmleri gören gerçekten iyi bir motor haaa 1.8 tdci motorda iyi sağlam fakat her tdcı motorda ki gibi 1.8 motorda da turbo enjektör hastalıklıdırvalla hacı bizim aile dostunda 2006 model mi ne connect var 2 yaşındayken ilk sahibinden aldı motora anahtar değmedi daha maşallahlık gidiyor
hepsinde sorun olacak diye bir şey tabi ki yok fakat 1.3 multijet milyon kmleri gören gerçekten iyi bir motor haaa 1.8 tdci motorda iyi sağlam fakat her tdcı motorda ki gibi 1.8 motorda da turbo enjektör hastalıklıdır