175/65/15 Yaz Lastiği Önerisi

blogger

Profesör
418
Marka
Renault
Merhabalar,

Panda aracım için bu haftasonu 175/65/R15 yaz lastiği alacağım. Önerilerinize açığım.

Bütçen, kullanım özellikleriniz ve karakterinizi belirtiseniz daha iyi önerilerde bulunabiliriz. :)

Bütçe olarak aklımda bir şey yok. Arabayı acemi kız kardeşim kullanıyor. Tabiki hem kuru ve hem ıslak havalardaki frenleme ve yol tutuş karakteri önemli :D Birde Panda biraz sert olduğu için olabildiğince yumuşak bir lastik tercih etmeyi düşünüyorum açıkçası.

Bütçe olarak aklımda bir şey yok. Arabayı acemi kız kardeşim kullanıyor. Tabiki hem kuru ve hem ıslak havalardaki frenleme ve yol tutuş karakteri önemli :D Birde Panda biraz sert olduğu için olabildiğince yumuşak bir lastik tercih etmeyi düşünüyorum açıkçası.
O zaman direkt conti ultracontact. Viraj yapmak, hızlı ve sert kullanmak gibi kaygıları olmayacağı için konforlu, sessiz rahatça kullanır.

Son düzenleme:
O zaman direkt conti ultracontact. Viraj yapmak, hızlı ve sert kullanmak gibi kaygıları olmayacağı için konforlu, sessiz rahatça kullanır.
+1
Ultracontact 'ı ikinci arabamda da kullanıyorum. Tam bir konfor bakanı. Hatta Panda'ya fazla bile gelebilir. Panda standart haliyle bile konforlu araçtır, iyice helva yapacaktır =)
Ek olarak, gerçekten yıllardır bildiğim Conti'ler gibi ömrü kısa değil. Bayağı bayağı kullandım, o kadar yumuşak olmasına rağmen dişleri aşınmadı. Darbelere de dayanıklı, sıkıntı çıkarmıyor. Panda gibi bir araçta tüm beklentileri karşılayacaktır.