KAPALI 180.000TL limit ile cabrio/roadster araç tavsiyesi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bogacc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bogacc

Asfalt Kurutucu
18
Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Şu sıralar gençliğiminde(21 yaşındayım) verdiği heyecan ile cabrio/roadster ve minimum ortalama performansta araçlara baya bir ilgi duymaya başladım. Güncel aracımı satıp öncelikle hard top olmak koşulu ile cabrio/roadster bir araç almak istiyorum. Araç İstanbul'da günlük kullanılacak ve yaz kış kullanılacak. Aşırı yüksek km'li araçlardan uzak durmaya çalışıyorum. Aklımdaki araçlar;

Bmw Z4 3.5İ veya 2.8i ( 2 kişilik olması problem yaratır mı ?)
Bmw 320D - 335İ Cabrio
Audi A5 2.0 TFSI Quattro Cabrio ( Soft top kış kullanımında problem yaratır mı ?)

Bu konuda çevresinden kendisinden tecrübeli kişiler yardımcı olursa sevinirim.
Teşekkürler, iyi pazarlar..

Hardtop lü bir araç alın daha doğrusu hard top sonradan mı yapılıyordu tam bilmiyorum ama soft top bakım gerektiren birşey bakmazsaniz yıkarken falan su geçirebilir .

Yaz kış kullanılacaksa kesinlikle soft top almayın .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Şu sıralar gençliğiminde(21 yaşındayım) verdiği heyecan ile cabrio/roadster ve minimum ortalama performansta araçlara baya bir ilgi duymaya başladım. Güncel aracımı satıp öncelikle hard top olmak koşulu ile cabrio/roadster bir araç almak istiyorum. Araç İstanbul'da günlük kullanılacak ve yaz kış kullanılacak. Aşırı yüksek km'li araçlardan uzak durmaya çalışıyorum. Aklımdaki araçlar;

Bmw Z4 3.5İ veya 2.8i ( 2 kişilik olması problem yaratır mı ?)
Bmw 320D - 335İ Cabrio
Audi A5 2.0 TFSI Quattro Cabrio ( Soft top kış kullanımında problem yaratır mı ?)

Bu konuda çevresinden kendisinden tecrübeli kişiler yardımcı olursa sevinirim.
Teşekkürler, iyi pazarlar..
İki kişi problem olur sana S Max verelim.

21 yaşında 2 kişilik soft top roadster kullanan biri olarak sana tavsiyem;
Günlük bir aracın yoksa 2 kişilik çok yakan bir araç senin için lüks olur.
2.0 TFSI'dan uzak durmalısın.
Bmw 320D cabrio bu başlıkta senin ihtiyaçlarını karşılayabilecek en mantıklı araba.
Az yakar, çok kaçar :D ve cabrio şekli :cool:

Eğer MX-5'e yok dediysen aradığın durum çok çok farklıdır(konfor-marka vs vs...) bana sorarsan en uygunu o ama o olmaz diyorsan 220D al.Binerken felan da rahat edersin 2.0 üstü benzinli arabaya bineceğim ben diyorsan artık Türkiye de 2.0 üstü dönemi bitti.Bayiler getirmiyor bile.

Eğer MX-5'e yok dediysen aradığın durum çok çok farklıdır(konfor-marka vs vs...) bana sorarsan en uygunu o ama o olmaz diyorsan 220D al.Binerken felan da rahat edersin 2.0 üstü benzinli arabaya bineceğim ben diyorsan artık Türkiye de 2.0 üstü dönemi bitti.Bayiler getirmiyor bile.
220D'de aklımda olan ikincil seçeneklerin başında geliyor.. Coupe tercih edersem mantıklı bir seçim olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...