20 bin tl ye focus mk1 veya clio rs olsaydı iyi olurduBekârsan mk1 hatchback focus 2.0 ghia alıp atmosferik motorunu biraz gıdıklayıp cok fazla eylenebilirsin yada 1.7dti corsa alip ayni eylenceyi yaşayabilirsin benim tercihlerim bunlar olurdu.
1.0 eb 1.6 ti-vct'ye göre nasıl?Bende mk1 2.0 ve mk3 1.0 focus var ikiside sedan mk1lerin fiyatı ne oldu tam bilmiyorum ama 22.5 a arkadas satti 99 model o yüzden söyledim piyasası arttiysa kusuruma bakma kardesim hic bakmıyorum mk1 focus fiyatlarina
Çocukluk arkadaşımda mk9 civic sedan var oda benzinli olarak biniyor aracına çoğunlukla kapışıyoruz trafikte pek fark etmiyor lakin yol bosken hacimden dolayi onun kadar seri hızlanamıyorum 140 kadar 1-2 araç boyu arkasından takip ediyorum sonra benim araç yığılıyor ara açılmaya başlıyor tabi 11 12 litreyle gezerken ben 6.5 7.5 litre arası geziyorum değermi deysen bana göre değmez.1.0 eb 1.6 ti-vct'ye göre nasıl?
Calibra fiyatlarına bakmadim hiç nasıl fiyatlar bi kaç sene önce 20bin civariydiEvet yazmayı unutmuşum 20bin tl'ye ceset bi calibra alabilirsin bence de
İşte bende ona ithafen yazdım 20bin'e cesetleri veriyorlar artık temiz calibra için kılçıksız bi 30 kağıt lazımCalibra fiyatlarına bakmadim hiç nasıl fiyatlar bi kaç sene önce 20bin civariydi
Ağa ben markayı karıştırdım snsnsnnsnsn Opel bertone diyecektim harika bence tigranin abisi https://www.sahibinden.com/ilan/vas...one-astra-1.8-coupe-tramersiz-370888792/detayİşte bende ona ithafen yazdım 20bin'e cesetleri veriyorlar artık temiz calibra için kılçıksız bi 30 kağıt lazım
Ps. şahin konusunda ciddi değilim yapmayın etmeyin...