Hocam geçmiş olsun. Standart ses sistemleriyle uğraşan kişilerin bunu çözmesi mümkün değil.
1. ihtimal: Sorunu yazılımsal. Beklenmedik şekilde akımın kesilmesi veya voltaj dalgalanması sonucu kendi işletim sisteminin dosyaları bozulmuş olabilir. Basitçe elektrik kesintileri yüzünden çöken Windows gibi düşünün.
2. ihtimal: Arabanın hırsız güvenliğini de içeren dahili sistemi olduğu için tek noktada değil de, değişik noktalarda farklı farklı üniteleri bulunan kompleks bir sistem olabilir. Bu ünitelerden istemin işletim sistemini de içinde barındıran depolama (harddisk, ssd, flash bellek vb) biriminde bir arıza veya bu depolama alanının bağlantılarında yerinden çıkma, oksitlenme, kopma, yanma vb bir temassızlık yaşandıysa bu hatayı verebilir.
Afaki olarak kafamda canlandırdığım bu iki ihtimalde de, her türlü yazılımsal desteklerini de verebilecek donanıma sahip Cadillac servislerine ihtiyaç var. Bir şekilde yurt dışındaki servislerle iletişime geçip destek istemek gerekecektir veya direk olarak Türkiye'ye yakın hangi Avrupa ülkesinde yetkili servisi varsa ona götürmek durumunda kalınacaktır. Yazdığım ilk senaryodaki arıza yaşandıysa şasi numarasıyla araç tanıtılıp uygun yazılımın bir şekilde baştan yüklenmesi sorunu çözer diye tahmin ediyorum. 2. ihtimal içinse iyi bir diagnostic çalışması gerekecektir.