KAPALI 2008-2009 3.16i alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rtgrlndr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rtgrlndr

Taklacı Güvercin
19
arkadaşlar 60 bin lira civarı bütçem var. 2008-2009 3.16i almayı düşünüyorum ama nasıldır bilmiyorum. daha önce 2005 1.16i kullandım 3 yıl. acaba yine 2011 1.16i mi alsam yoksa 3.16i yi mi denesem kararsız kaldım. İkisi farklı araçlar ama ben ikisi arasında kaldım. Aile arabası olarak kullanılmayacak bu arada ben tek kullanacağım.

arkadaşlar 60 bin lira civarı bütçem var. 2008-2009 3.16i almayı düşünüyorum ama nasıldır bilmiyorum. daha önce 2005 1.16i kullandım 3 yıl. acaba yine 2011 1.16i mi alsam yoksa 3.16i yi mi denesem kararsız kaldım. İkisi farklı araçlar ama ben ikisi arasında kaldım. Aile arabası olarak kullanılmayacak bu arada ben tek kullanacağım.
E90 316i hakkında herkesin söylediği şeyi söylemek istiyorum. Motorun katili olursunuz. Çok aşırı bi yakıt tüketimine karşın hiç gitmeyen bi Araba. Bmw ruhunu yansıtmıyor.

Uzak gidin hocam düşman başına yani benim bindiğim araba mı problemliydi bilemiyorum. Arkadaşımda vardı LPG'li E90 donanım ve görünüş olarak fişek ama performans beklentisine girince insan hay böyle işin içine diyor ses var görüntü yok. Ben tavsiye etmem.

bu arada öyle çok performans da beklemiyorum. lpg takıp yavaş yavaş gezmek niyetim. eğer 3.16 olmaz derseniz bu civarda ne alabilirim ?

Gitmiyor, çok yakıyor..Lpg takılırsa hiç gitmez, giderken saçma sapan araçlardan selektör yersin canını sıkar :)
Onun dışında güzel araç

E90 zaten F30'a göre geride bir otomobil. Şahsen ben çok severim, fakat bazı detayları her kullanıcıyı mutlu etmeyecek cinsten.

1. Direksiyon gerçekten çok sert. Ciddi anlamda sert.
2. Bu sertlik otomobilin genel olarak her yerinde mevcut. Süspansiyonlar da ciddi derecede sert. Manuel ise debriyajı bile sert.
3. Motor, verimden tamamen yoksun. Çok yakıyor, gerçekten az gidiyor.
4. Hacim olarak, 116i'den tabii ki iyi olacaktır fakat, sınıfına göre arka yaşam alanı gerçekten dar.

Yine de ben tasarımını çok beğeniyorum. Hala gönlümde bir tane E90 320d yatar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...