KAPALI 2009 Citroen C4 kasa 1.6 hdi alinirmi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İstanbullu

Panpa
7,345
Marka
Hyundai
Merhaba
Emsallerine göre piyasası daha düşük ve ucuz bu arabadan almak isteniyor. 250000 km deviren modeller 30 k civarı fiyatlara sahip. Bu otomobiller hakkında yorumlarınız nedir..
Saygılar
 
O, ortası dönmeyen direksiyonla beni deli eden, PSA grubunun az yakan motoruyla, Citroen’in kullandığı en ucuz süspansiyonlarına sahip, temizi bulunursa normal bir kullanıcı için ideal sayılabilecek bir Fransız otomobili. Bir sonraki modeli nispeten daha iyidir.
 
malesef bu kasasını bilmiyorum ama bir üst kasanın comfort versiyonu oldukça güzeldi.az yakar güzel kaçardı.
 
Son düzenleme:
Biz bu arabayı alsak kronik ne sorun çikabilir.

Tam emin değilim ama direksiyon kutusu arızası var diye hatırlıyorum. Onun dışında da kronik olarak duyduğum bir sorunu yok. Ama direksiyon airbag’i patlatırsanız komple direksiyon kontaktörü değişiyor. Onun çok pahalı olduğunu biliyorum. Motor zaten PSA olduğu için hem parçaları ucuz, hem bakımı kolay. O motoru 5 sene biz Focus2’de kullandık.
 
Kars'ta arkadaşım 2 sene eşek niyetine kullandı bu arabayı. Böyle diyorum çünkü Erzurum-Kars civarında yaşayanlar bilir, kışın dizelleri imkan olsa yatak odasına sokacaktır insanlar. battaniyeler, garajda soba yakmalar filan. Bu arkadaş arabasını -30'larda 40 larda sokakta ayazın ortasında bıraktı, hafta içi her gün de 60 km yol yaptı. Sabah arabanın çalışmayıp da işe geç kaldığını hiç görmedim. Şu sorunum var, burası bozuldu dediğini de duymadım. Tabi elektronik sorunları vs. bilemem ama milletin amarokları, navaraları bebek gibi örttüğü zamanlarda sokak ortasında tek marşta çalıştı bu araba. Ben bunu bilir bunu söylerim.
 
  • Beğeni
Tepkiler: lozlevent
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...