Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar.Daha önce Tiguan'la ilgili bir konu daha açmıştım.Orada 65.000 TL gibi bir bütçemizin olduğunu söylemiştim ama bazı durumlardan ötürü 65.000'e yaklaşamıyoruz ama Tiguan'dan da vazgeçmek istemiyoruz Şimdi karşımıza Tiguan'da yeni bir seçenek çıktı 2010 - 2011 (Makyajsız Kasa - İlk Kasa) 1.4 TSI 150PS 6 ileri Manuel.Ve size bazı sorularım var.
1-Sizce makyajsız kasa alınır mı ? Yoksa biraz daha bekleyip 2012'den sonra çıkan makyajlı kasa mı alınmalı ?
2-1.4TSI 122 ve 160 beygir olan motorlar hakkında bilgim var ama 150PS hakkında yok.Sizce nasıl bir motordur ? Yakıt tüketimi nasıldır ?
3-Sizce 4motion mı alınmalı 4x2 mi ?
4-2012 sonrası makyajlı kasada en donanımlı paket Sport & Style ama bu makyajsız kasa için de geçerli mi ?
Bu arada arkadaşlar aracın resmini koydum.Cevaplarınız için teşekkür ederim İyi Forumlar...
1-Sizce makyajsız kasa alınır mı ? Yoksa biraz daha bekleyip 2012'den sonra çıkan makyajlı kasa mı alınmalı ?
2-1.4TSI 122 ve 160 beygir olan motorlar hakkında bilgim var ama 150PS hakkında yok.Sizce nasıl bir motordur ? Yakıt tüketimi nasıldır ?
3-Sizce 4motion mı alınmalı 4x2 mi ?
4-2012 sonrası makyajlı kasada en donanımlı paket Sport & Style ama bu makyajsız kasa için de geçerli mi ?
Bu arada arkadaşlar aracın resmini koydum.Cevaplarınız için teşekkür ederim İyi Forumlar...