Abilerim ve kardeşlerim yardımınıza ihtiyacım var. Dün aracımın hiçbir şeyi yokken bugün direksiyon arıza ışığı yaktı ve direksiyon aşırı serleşti tekrar stop edip denememe rağmen sonuç alamadım, ben Çerkezköyde oturuyorum ve Sanayiye gittim fakat sonuç alamadım Çorluya yönlendirdiler Onur Honda bayisine gittim fakat 10 yaş üstü araçlar bir çok prosedür, taahhüt vs dile getirdiler ve parça vb ürünlerin 4-5 ay sonra gelebileceğini söylediler bende Çorlu sanayiye gittim bir kaç yere sordum soruşturdum araç beynini baktıklarında tork sensörü arızası verdi ve parçanın olmadığını söyledi farklı bir yer ise direksiyon kutusu değişmesini söyledi ama hiçbir ne parça sipariş her hangi bir işçilik yaapmadılar sonrasında Esenyurt sanayine geldim bir tanıdıl vasıtasıyla orda da beyinciye gittim ve bunları bunları anlattım o aynı şekilde cevap verdi sonrasında bir başka Honda yetkilisi aynı şekilde Beyinden kaynaklandığını fakat elinde hiç olmadığını söyledi şuan İstanbuldayım herkes bir başka yere yönlendiriyor fakat soruna çare yok zaten yetkili bayii ayrı bi tantana yapıyor. Bu sorunla daha önce karşılaşan varsa lütfen yol gösterebilir mi çünkü çok bariz olmasına rağmen hallolmayan bir sorun