Tb96 Profesör 850 29 Marka Opel 22 Ağu 2019 #1 Daha önce yaşadığım Fiat Bravo faciasından sonra yönümü bu araca çevirdim. Kronik bir sorunu var mı Sürüşü rakiplerine göre nasıl Polo ve Fiesta tecrübem oldu özellikle onlara kıyasla Yorumlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum.
Daha önce yaşadığım Fiat Bravo faciasından sonra yönümü bu araca çevirdim. Kronik bir sorunu var mı Sürüşü rakiplerine göre nasıl Polo ve Fiesta tecrübem oldu özellikle onlara kıyasla Yorumlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum.
Tb96 Profesör 850 29 Marka Opel 27 Ağu 2019 #2 Aracı aldım. Herkese yardımları için teşekkür ederim. Konu kapanabilir Upvote 0 Downvote
Toprak Toprak Mağsebeci 7,361 Marka Skoda 27 Ağu 2019 #3 Tb96' Alıntı: Aracı aldım. Herkese yardımları için teşekkür ederim. Konu kapanabilir Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun güle güle kullanın Upvote 0 Downvote
Tb96' Alıntı: Aracı aldım. Herkese yardımları için teşekkür ederim. Konu kapanabilir Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun güle güle kullanın