KAPALI 2012 Fluence 1.5 DCI Business

astrophysicist

Asfalt Kurutucu
16
Herkese merhaba,
45 - 50 bin TL bandında bir araç almayı düşünüyorum. Bu fiyat aralığında temiz dizel sedan araştırması yaptım ve Fluence'de karar kıldım. Hatta bir araç da buldum ancak viraj performansı konusunda çok fazla olumsuz yorum gördüm. Bu biraz kafamı karıştırdı. Tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirebilirse çok sevinirim. Mardka model tavsiyesine de açığım. Herkese hayırlı ramazanlar...

1.5 dci icon edc modelini yaklaşık 80.000 km kullandım. Forumda garaj bölümünde başlığı var. Sorularınızın cevaplarını ordan görebilirsiniz. Hayırlı ramazanlar.

2 adet fluence sahibi olduk. Tam bir görev adamı herşeyi, çokta iyi olmasa karşılar. Virajlarda çok zorlamadıkça bir sıkıntısını da görmedim.

Bende şirket aracı olarak 15k km kullandım. Dynamic versiyon ve Edc di. Viraj arabası değil, o kesin ama güvenlik tehlikesi de yaşatmaz... ama öyle güven de vermez ... genel anlamda parasına göre kötü bir araba değil..

Bende sadece 1 saat kullandım :D EDC 110 Bg olan icon paket , araba resmen yerinden hopluyordu çok atikti , virajda da korkutmadı belkide lastiklerin kaliteli olmasından kaynaklıydı :)