Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir aklımda olan çokca araştırdığım f30 un en sorunsuz 2 seçeneği arasında kaldım. Bir yanda 2013 model 328i 108k km de ilk sahibinden full yetkili servis bakımlı. Diğer yanda ise 2018 model 320d 190 lık b47 en sorunsuz dizel motoru ile makyajlı 140k km de sahibini bakımlarını bilmediğim temiz bir araba mı? Donanım olarak 328i head up display nbt ekran ve harman kardon ses sistemi ile daha donanımlı. İki aracın fiyatlarıda denk. Yaklaşık 1.750 civarı. Yakıt derdim yok. Yıllık ortalama 10k km yapıyorum. Aynı fiyata olduklarından dolayı çok arada kaldım. Arada kalma sebeplerim:
-Aralarında 5 yaş ve lci farkı var.
- Dizel olanın piyasası daha iyi. Satarken başım ağrımayacak
-Dizel yakıt ekonomiliği ve torku.
-Gönlümdeki devirli sesi güzel olan benzinli seçenek
- 328i nin özel hissettirmesi
Kısaca aklımı mı seçmeliyim yoksa kalbimi mi. 2013 f30 a 1.750 civarı rakam vermemi çevremdekiler pek istemiyor. Mantıksız buluyor. İşin gurularına danışmak istedim. Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.
-Aralarında 5 yaş ve lci farkı var.
- Dizel olanın piyasası daha iyi. Satarken başım ağrımayacak
-Dizel yakıt ekonomiliği ve torku.
-Gönlümdeki devirli sesi güzel olan benzinli seçenek
- 328i nin özel hissettirmesi
Kısaca aklımı mı seçmeliyim yoksa kalbimi mi. 2013 f30 a 1.750 civarı rakam vermemi çevremdekiler pek istemiyor. Mantıksız buluyor. İşin gurularına danışmak istedim. Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.