KAPALI 2014 Jetta DSG Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kusty

cem
Takipçi
26 Nis 2020
2
0
10
41
İstanbul
Marka
Volkswagen
Merhabalar,
4 günlük zorunlu yatıştan sonra erzak almaya dışarı çıkayım dedim ama motoru çalıştırıp D'ye takmamla göstergede şanzıman ikazı yanması bir oldu. Kontağı kapatıp açmayı da denedim ama nafile, yürümedi. Araç 2014 model 1.6TDI Jetta. Bakımları düzenli diye VW yol yardımı aradım, gelip bakan teknisyen mekatronik arızası olabileceğini ve aracın servise çekilmesi gerektiğini söyledi. Neyse çekici geldi yükledik gidiyor şimdi ama bir hayli endişeli ve paniğim. Geçenlerde forumlarda yetkili servislerin mekatronik onarımına başladığını ve piyasadan bile ucuza hallettiklerini yazmıştı bir arkadaş ama bulamıyorum şimdi yazıyı. Var mı tecrübesi olan? Şimdiden teşekkür.
 

Maganda

Profesör
Beta Programı
3 Şub 2020
1,457
3
1,414
2,470
İstanbul
Marka
Volkswagen
Bahsettiğiniz konu burada
 

M.Shadows

Kaan
Panpa
Destekçi
14 Şub 2018
2,034
3
4,926
4,270
24
Highway to Hell
Marka
Hyundai
Klasik DSG hatalarından biri başınıza gelen,bu sorun çok yaygın olmakla birlikte oldukça da pahalıdır maalesef.Yetkili servis bakımlıysa,serviste değiştirmek size iyi niyet garantisine sokabilir.Duruma göre hem yetkiliden hem de bu sorunu tamir eden diğer servislerden fiyat talep edip karşılaştırabilirsiniz.
 

kusty

cem
Takipçi
26 Nis 2020
2
0
10
41
İstanbul
Marka
Volkswagen
Tekrardan merhaba. Servisten aradılar bu sabah, paylaşayım dedim. Araba 218bin'de olduğundan iyiniyet fln çıkmıyormuş ne yazık ki. Mekatronik arızalıymış ama değişmesine gerek yokmuş, onarılabilirmiş. Zubizu ile 2700'e hallederiz, 1 sene de garanti veririz dediler. İnternette araştırdım biraz, fiyat yetkili servis için çok iyi geldi açıkçası. Bu km'ye kadar ilk önemli arızamı yaşadım, buna da şükür. Yarın öğleden sonra teslim alacağım bakalım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım