İkinci el fiyatları ortalama 95.000 Tl.Annem ve ablam asıl kullanıcıları olacak aracın.Performansı ve diğer özellikleri hakkında bilgi sahibi olanlardan bilgi rica ediyorum.
Audi A3 Ambition paketler var. Onlara baktın mı?
Audi A3 veya Volvo V40 bakmanız bayanlar açısından ben de daha mantıklı olacaktır. Ama ben olsam son arkadan itiş hatchback olan 1 serisi ni alırdım uzun zamanda satmaz hatta klasik olacağı için üzerine kat kat fazla titrerdim. Malum Önden çekişli oldukları için son audi veya volvoya bakasım gelmiyor.
Araba güzel hoşta önden çekişliAudi A3 Ambition paketler var. Onlara baktın mı?
A3 1.4 150 beygirlik motor secenegi performans olarak 118i den daha ustundur. Standart 110 veya 125 beygirlik
Motor performans olarak 118i nin altindadir. Eger ailecek kullanacaksaniz ve arka koltuga surekli birileri binecekse audi daha uygun secim olur.
Aksine Arkadan itişli bir araç zevk aracıdır. BMW'nin sürüş zevki ön planda. audi a3 daha olgun bir araç. Performans konusunda audi a3 daha iyi durumda. Şanzımanlar ikiside çok süper. BMW 1.18 gerçek anlamda kompakt arka yaşam alanı kısıtlı bir araç. A3 arka yaşam alanı daha iyidir. Kullanışlılık olgunluk performans konusunda audi daha ön planda bence fakat BMW'nin sürüş zevki arkadan itişi m paket direksiyonu manevrası farklı bir olay.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...l-118i-m-plus-borusan-cikisli-339091601/detay İstediğim araç.Aracın 2016 modeline sahibim. Açıkçası çok memnunum. Yakıt konusu 11 litre civarı yakıyor ortalama. Zaten gerisi BMW kalitesi. Fakat şu var ki 3 veya 5 serisinin rahatlığını veya performansını da beklememek gerekiyor. Eğer anneniz ve ablanız kullanacaksa, onlar için gayet iyi olacaktır.
Biraz daha koyup 0 alın hocam 14.000 de alacağınıza.
Bu şanzıman bildiğimiz zf8hp değil mi?
Çoğu insan kullandığı arabanın özelliklerinden bihaber oldukları için bu tarz şeylere takılmamak lazım. Otomatikte M modelleri hariç hepsi ZF üretimi tork konventörlü şanzımanlar. Mler ise DCT.Bu şanzıman bildiğimiz zf8hp değil mi?
İlana yarı otomatik yazmışlar da