2016 Türkiye Ralli Şampiyonası Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yildirayotomotor

Asfalt Kurutucu
8 Eyl 2016
4
1
545
2016 Türkiye Ralli Şampiyonası,28-29 Ekim tarihlerinde çorum'da düzenlenen 43.Hitit Rallisiyle sona erdi.Murat Bostancı-Onur Vatansever ikilisinin genel klasman birinciliğiyle sona eren 43.Hitit Rallisi,renkli görüntüler sahne oldu.
Peugeot Sport Türkiye destekli Neo Motorspor ekibinden Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ikilisi,2016 sezonunun son yarışında 2016 Türkiye Ralli Şampiyonu oldular.
36 araç ve 72 sporcunun katıldığı 2016 yılının final yarışında Yağız Avcı,5.kez Türkiye Ralli Şampiyonluğunu ilan ederken,co-pilotu Bahadır Gücenmez ise Türkiye Ralli Co-pilotlar Şampiyonu oldu.
Sınıf N'de Mitshubishi Lancer Evo 9 ile yarışan Erkan Güral-Burak koçoğlu ikilisi birinciliğe ulaştı.Sınıf 3'te zafere ulaşan isim Ford Fiesta R2 ile yarışan Burak Başlık-Şeyda Gökçen Demir olurken Sınıf 4'te zafere ulaşan isim ise Castrol Ford Team Türkiye ekibinin bir diğer ekibi olan Buğra Banaz-Burak Erdener ikilisi oldu.
Son olarak Sınıf 5 birinciliğini Ford Fiesta R1 ile tarışan Emrah ali Başo-Gürkal Menderes ekibi elde etti.
2 gün süren bu heyecanlı mücadelenin ardından "en iyi kadın co- pilot " ünvanını Castrol Ford Team Türkiye adına Ümitcan Özdemir ile yarışan Sevilay Genç,"en iyi genç pilot" ünvanını ise aynı takımdan Buğra Banaz ve "en iyi genç co-pilot" ünvanını Can Altınok ile yarışan Uğurtan Ünal elde ettiler.
Son olarak Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ikilisini tebrik ediyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım