2017 Corolla Led Far Taktırmak

Dogancann

Doğancan Yoloğlu
Takipçi
2
28
Marka
Toyota
Merhabalar aracım 2017 Toyota corolla, aracıma Led far takmak istiyorum çok araştırdım ama daha fikir edinemedim, ne önerirsiniz ?

eğer farlarınız mercekli değilse taktırmayın.
karşıdan gelenin gözünü kanatmayın.
taktırmayı düşünenlere de karşı çıkın.
merceksiz fara takılan led sadece sizi mutlu eder, sürekli selektör yersiniz.
Aynen katılıyorum. Zaten merceksiz farda led dağılacağı için verim de alamazsınız. Halojen tercih edin bana kalırsa. Philips xtreme vision racing vision, osram nightbreaker vs tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Ben kendi aracıma Stark Led taktım. Hem görüntü hem de aydınlatma olarak çok memnunum.

Karşıdakini göz alması konusunda bizzat bir tane sedan ve bir tane Suv araç alarak kendim simüle ettim. Far ayarı düzgün yapıldıktan sonra göz alma gibi bir durum olmuyor.

Aliexpress üzerinden kaliteli olan led ampulleri alınca normal ampul ile aynı kırılma desenini yakalıyordum, 10-15 bin km sonra bir taraf bozulunca ben de halojene geri döndüm.

Far reflekörü, halojen ampulün flaman teline göre tasarlandığı için; led diziliminin, ampul teline olabildiğince yakın olması gerekiyor. Piyasada sık görülen, üstünde levha gibi led olan ampuller bu sebeple göz alıp, normalden de kötü aydınlatıyor.

Eğer uyuyorsa, OEM üst donanım far seti ve modülünü bir kere takıp rahat etmenizi tavsiye ederim.