HABER 2018 Audi A5 Vancouver'da tanıtıldı

abdullahyesil

Yönetim
Editör
Moderatör
7 Eyl 2016
28
19
595
Audi A5 Coupe Vancouver’daki 2016 Lüks ve Süper Otomobiller haftasında tanıtıldı.

Lüks ve Süper Otomobiller haftası, Vancouver’daki Van Dusen Botanik Bahçesinde düzenlenen seçkin bir parti. Etkinlikte ziyaretçilere en güzel otomobiller, sanat eserleri, yiyecek ve içecekler sunuluyor.

Kaliforniya’nın nüfusunun tüm Kanada nüfusundan yaklaşık üç milyon insan daha fazla olmasına rağmen, Audi Kanada’nın 2018 Audi A5 Coupe’un tanıtılacağı Kuzey Amerika galasını Monterey yerine Vancouver’da yapması büyük sürpriz oldu.

Pebble sahilindeki kalabalık Audi R8 Spyder’ı görmüş olabilir ama biz de bu ülkede Audi A5 coupe’u ilk kez görmüş olduk. A4 sedanla aynı platformda olan A5 dünya çapında tüm Audi hayranları tarafından merakla bekleniyordu. A4’te olduğu gibi A5 de ağırlığını 60 kilogram azaltarak selefinden daha hafif hale geldi. Buna rağmen 2018 Audi A5 yolcu alanını genişletti, bagajını büyüttü ve dingil açıklığını arttırdı.

Şunun da not edilmesi lazım, 2018 Audi A5’in Lüks ve Süper Otomobiller etkinliğinde ön gösterimi yapıldı. Asıl üretimdeki araçlar bile Avrupa’da Kasım 2016’dan önce satılmaya başlanmayacakken, bu üretim öncesi araç makyajlı paketleri, opsiyonları ve renk seçenekleriyle donatıldı. Kanada modellerinde bunlar mevcut olmayabilir.

Biraz da A5’in teknolojik içeriklerini inceleyecek olursak içinde yeni yüksek çözünürlüklü sanal kokpit sistemi bulunuyor. Asıl soru işareti ise araçta gelişmiş park asistanı sistemi, masaj koltuklarının yanı sıra aktif şerit sistemi ve çoklu trafik sıkışıklığı sistemi bulunup bulunmayacağı.

2018 A5’in fiyatlarının duyurulmasına hala birkaç ay var, ama şimdiki modelden biraz daha pahalı olacağı aşikar.

1 arasında 5

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.



Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 

glasius

Asfalt Kurutucu
10 Eyl 2016
9
2
595
2017 yılına ne oldu onu anlamadım. Araç zaten üretildi. Piyasaya çıktı çıkacak yakında.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım