Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Ford, Türkiye’de üretilen Transit Custom Plug-In Hybrid 2020 Uluslararası Yılın Ticari Aracı ödülünün sahibi oldu. Yeni Ford Ranger ise 2020 Uluslararası Yılın Pick-up’ı ödülüne layık görüldü.
Ford, aynı yıl hem Uluslararası Yılın Ticari Aracı (IVOTY) hem de 2020 Uluslararası Yılın Pick-up’ı (IPUA) ödülünü iki kere alan ilk üretici oldu.
Ödüllerle ilgili bir değerlendirme yapan Ford Avrupa Ticari Araçlar Genel Müdürü Hans Schep, “Yeni Transit Custom Plug-in Hybrid ve EcoBlue Hybrid modellerimiz doğru zamanda doğru araç olma özelliğini taşıyor, müşterilerimizin maliyetlerini ve emisyonları düşürmeye yardımcı oluyor. Aynı zamanda ticaret hayatının operasyonel zorlukları ile pratiklikten ve araç yükünden ödün vermeden baş ediyor. Yeni Ford Ranger ise pick-up segmentindeki zerafet, teknoloji ve verimlilik çıtasını bir üst noktaya taşıyor” diye konuştu.
Yeni Ford Transit Custom Plug-In Hybrid (PHEV), Avrupa’nın en büyük ticari araç üretim üssü olan Ford Otosan Kocaeli Fabrikalarında...

Okumaya devam et...
 
Son düzenleme:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım