Teşekkür ederim. Peki etiketten lastiğin 3 kanallı mı 4 kanallı mı olduğunu anlama şansımız var mı?Merhabalar.
Sessizlik + konfor bir arada deyince Goodyear Efficient Grip Performance modelini öneririm. Özellikle 205/55/16 91T yük ve hız indekslerine sahip lastiği bu konuda bayağı başarılı işler çıkarıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 16964
Lassa'nın da bu konuda methini duydum ama deneyimlemediğim için ne bir şey söyleyemiyorum. Impetus Revo 2+ modelinin 205/55R16 91V lastiğinin etiketi de hiç fena değil. Özellikle 66db anormal bir değer =)
Ekli dosyayı görüntüle 16965
EGP modelinde kanal sayısının üretim yerine göre değiştiğini duymuştum. Ama aynı zamanda ebata göre de değişiyor. Üzerinde o etiket olan bir lastiğin kötü olma ihtimalini pek görmüyorum.Teşekkür ederim. Peki etiketten lastiğin 3 kanallı mı 4 kanallı mı olduğunu anlama şansımız var mı?
Bir de PC5 ile arasında kalmıştım EGP'nin, PC5 daha gürültülü ancak tutuş konusunda nasıllardır?
4 kanalli Avrupa uretim egp lastiginin etiketleri yakitta B, islak yol tutusta A degerdir. Islak yol tutusunda A'dan dusuk deger almis lastikler kesin emin olmamakla birlikte kuvvetli muhtemel 3 kanalli yerli uretimdir. Yerli uretim egp vasattir.Teşekkür ederim. Peki etiketten lastiğin 3 kanallı mı 4 kanallı mı olduğunu anlama şansımız var mı?
Bir de PC5 ile arasında kalmıştım EGP'nin, PC5 daha gürültülü ancak tutuş konusunda nasıllardır?
Lastiğin modeli Efficentgrip ise 3 kanallı Efficentgrip Performance ise 4 kanallı diye biliyorumTeşekkür ederim. Peki etiketten lastiğin 3 kanallı mı 4 kanallı mı olduğunu anlama şansımız var mı?
EcoContact 3 müydü neydi bizim kullandığımız. PremiumContact kalitesinde değil, her yönden bir tık altındaydı. Olumlu tarafı daha az yaktırıyordu. 6. serisi ne ara çıkmış ya...Arkadaşlar Continental'i ve Goodyear'ı aradım; EGP için 400, PC5 için 410 TL fiyat çektiler. Continental'daki çalışan EcoContact 6 önerdi bir de. TyreReviews'te sadece 3 oylaması var, internette genel olarak da bir şey bulamadım. Kullananınız veya bilgisi olan var mı?
Güle güle kullanın. Rodaj bitince yorumlarınızı bekleriz.Bir bayi ile 365 TL’ye anlastim EGP icin, aksam taktiracagim. Tesekkurler herkese
Teşekkür ederim. Henüz canını almadım lastiğin ama konfor ve sessizlik konusunda energy saver ile aynı olduğunu söyleyebilirim. Tutuş konusunda da kesin daha iyi olacağını düşünüyorum zaten, sanırım iyi bir tercih olduEcoContact 3 müydü neydi bizim kullandığımız. PremiumContact kalitesinde değil, her yönden bir tık altındaydı. Olumlu tarafı daha az yaktırıyordu. 6. serisi ne ara çıkmış ya...
Güle güle kullanın. Rodaj bitince yorumlarınızı bekleriz.