Hızlı nakite dönmesi açısından o segmentte alternatifi yok.Herkese merhaba.
Maksimum 250 bin lira civarı bütçemiz var.
Sıfır araç almak istiyoruz ama çok temiz olmak kaydıyla ikinci elde olabilir.
İkinci elde hızlı nakite dönüşmesi açısından Passat düşünüyoruz sizce bu parayı hakkediyor mu? Alternatifleri nelerdir?
Hocam kısa sürede nakite cevrilebilecek demişsiniz şimdide 4 5 yıl kullanılacak diyorsunuz o zaman passat in bir mantığı yok superb mondeo insignia daha mantıklıÖneriler için hepinize teşekkür ederim.
Insignia daha önce 2-3 bin km kadar kullandım. Güzel araç fakat ailemizin ortak aracıydı. farklı bir araç denemek istediğimiz için tekrar aynı aracı almak istemiyoruz.
Superbyi listeme aldım. E250 bakmıştım ama hem 6 yaşında olmaları hemde 150 bin kmnin üstünde olmaları sebebiyle 200 binli paraları bu araca vermeyi mantıksız buldum çünkü alırsak en az 4-5 sene kullanma düşüncemiz var
Evet biraz eksiklikler var haklısınız.Cok genel bir soru olmus bence. D segment mi olacak kac km yol yapilacak kac kisi kullanacak? Otomatik mi olacak vs vs.
Başlıktaki soruya gelirsem o paraya passat almam, alacaksam superb belki alabilirim ben olsam.
250 bin tl ye ne premium ve dolu dolu araçlar var ,paranızı bence passata yatırmayın ve istanbulda kullanılacak bi arabaysa yarı otomatik almayın, cvt veya tork konvertörlü almalısınız masrafsızlık içinHerkese merhaba.
Maksimum 250 bin lira civarı bütçemiz var.
Sıfır araç almak istiyoruz ama çok temiz olmak kaydıyla ikinci elde olabilir.
İkinci elde hızlı nakite dönüşmesi açısından Passat düşünüyoruz sizce bu parayı hakkediyor mu? Alternatifleri nelerdir?
Kar amaçlı satıştır onlar her yeni çıkan arabada olur. Hatta bakın tüm arabalarda birsürü ilan çıkar 5bin km altıAklımda yeni 508 var ama sahibinden de ilanlara bakıyorum hepsi 2-3 bin km'de satılan arabalar. Aklıma direk bir memnuniyetsizlik mi var geliyor çünkü 300 bin lira verip araba alıyorsun 2000km kullanıp satıyorsun mantıklı değil.
Haklısınız Bu paralara dolu premium araçlar var ama model yılları düşük ve kilometreleri yüksek.
İlanda erzurumda olan bi 508 vardı,sonradan kalktı ilandan mesaj atmıştım neden satıyorsun diye,herkes araca bakıyor bişey olacak araca diye satıyorum diye saçma sapan bi cevap verdi.Aklımda yeni 508 var ama sahibinden de ilanlara bakıyorum hepsi 2-3 bin km'de satılan arabalar. Aklıma direk bir memnuniyetsizlik mi var geliyor çünkü 300 bin lira verip araba alıyorsun 2000km kullanıp satıyorsun mantıklı değil.
Haklısınız Bu paralara dolu premium araçlar var ama model yılları düşük ve kilometreleri yüksek.