225/45/17 yazlık lastik önerisi

jamiryo

Jamiryo
Senkromeççi
2
Marka
Yok
Arkadaşlar selamlar;
2019 Seat Leon aracım için lastik arayışındayım. Zam gelmeden alayım diyorum ancak bir türlü karar veremedim. Continental PremiumContact 7 / UltraContact arasında kaldım ancak farklı önerileriniz varsa onlara da açığım. Genel olarak aracı çok sert kullanmam çok hız yapmam ekonomik bir lastik olması ve fren mesafesi benim için önemli. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim..

Arkadaşlar selamlar;
2019 Seat Leon aracım için lastik arayışındayım. Zam gelmeden alayım diyorum ancak bir türlü karar veremedim. Continental PremiumContact 7 / UltraContact arasında kaldım ancak farklı önerileriniz varsa onlara da açığım. Genel olarak aracı çok sert kullanmam çok hız yapmam ekonomik bir lastik olması ve fren mesafesi benim için önemli. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim..
Yumuşak hamurlu bir lastik arıyorsanız her ne kadar sportcontact'dan biraz daha yumuşak olsa da pc7 yumuşak değil fakat ona rağmen konforu ve fren mesafesi çok iyi. Kuzenin insignia'yı satmadan önce ona 4 adet almıştım baya memnunduk. Özellikle yağmurlu havalarda gösterdiği performans kayda değer derece iyiydi. Ultracontact ise daha uzun ömürlü fakat pc7 ve sc7 kadar performanslı lastik değil diye biliyorum biraz daha ekonomik olsun conti olsun diyenler için ideal.