Merhabalar, uzun zamandır forumu takip ediyorum yeni memurluğa başlamış üniversite öğrenciliği devam eden bir kardeşiniz olarak ilk aracımı almak istiyorum iş, okul ve ev arasında toplam 6-7 km lik yolu git gel yapacağım bu kadar kısa bir mesafe için otobüs hem zamanı hem enerjimi öldürüyor.
Beklentilerim;
Beklentilerim;
- Biraz şık dursun, sonuçta okula da gideceğiz arabayla dede arabası kullanmak istemem
- Coupe yada 4 kapı olabilir (coupe arabalar çok hoşuma gidiyor)
- Benzin yada dizel takıntım yok gün içinde dediğim gibi gideceğim yol belli hem mühendislik okuyup hem çalıştığımdan çok gezen tozan birisi değilim ara sıra kaçamak yapmaya marmarise bodruma giderim o yollar da acayip virajlı ve yokuşlu, o virajları zevkle alabileceğim bir araba bakıyorum
- Sanayi ortamından hiç anlamam ama motor sporlarına gönül vermiş biri olarak artık sanayiye atılma yaşımın geldiğini düşünüyorum yinede çok sorun çıkarmayacak bir araç olsa güzel olur
- Aklımda Civic 1.4 is, C2 VTS ve 106 GTI vardı piyasası daha aktif diye 106 GTI’a daha sıcak bakıyorum, her üçünü de kullanmadım (106 da sadece XT modelinin otomatiğini kullanma imkanım oldu kısa bir tecrübeydi ama performansı gayet güzel gelmişti bana hem 106’nın tipi daha güzel c2 ye göre) tabii ki başka modellere de bakabilirim, sonuçta daha önce araç sahibi olmadım sizlerin tecrübelerinize açığım.
Moderatör tarafında düzenlendi: