KAPALI 25K Bandında Sizce Hangisi

Elinizdeki bütçeyle alınabilir olanları düşünürsek, bu arabaların hepsi sorun yumağı olup sizi üzer. En sorunsuzu 147 olur öyle söyleyeyim. Bu tarz araçların 1.6 benzinli 3 kapı olanlarını tercih etmenizi öneririm. Zamanının warmhatch'lerine tekabül eder :)
Stock hali çok iyidir, çok keyiflidir. Ama oynadıkça arıza yapar. Yapmayanını henüz görmedim duymadım. Lpg filan zaten unutun, motor çok çabuk düşer.

Aynı astranin 1,6 lari var onlara mi yonelsem
Performans aynı dönemki Focus'a göre biraz zayıf kalıyor ve daha fazla yakıyor çünkü motor, kasa ağırlığına yetmiyor. 1.6 bakacaksanız Corsa GSI'lara bakın derim. Corsa B 'lerin GSI modelinin oynanmamışını bulmak mucize ama bulursanız proje arabası olur. Alternatif olarak 1.4 modelleri vardır tek kapı, onlar da iyidir.
Bonus olarak Mk5 kasa Ford Fiesta Sport ve Fiat Palio Sporting arayabilirsiniz. Bunların hepsi özel ve parçası bulunabilir araçlardır.

peki hocam parça sıkıntısı çerkermiyim denizli gibi bir şehirde yaşıyorum malum sanayiimiz ist izmir gibi büyük değil

Hemşerim memleketimizi gömmeyelim lütfen o kadar da değil :))) parça sıkıntısı çekeceğin hangi model olursa olsun tek siparişe bakar, 2 güne kapında. İlk gönderide attığın alfayı önermem, varyatörsüz 115hp olan model ve pek tercih edilmez. Onun harici arkadaşlar güzel yorumlar yapmış :)

Hemşerim memleketimizi gömmeyelim lütfen o kadar da değil :))) parça sıkıntısı çekeceğin hangi model olursa olsun tek siparişe bakar, 2 güne kapında. İlk gönderide attığın alfayı önermem, varyatörsüz 115hp olan model ve pek tercih edilmez. Onun harici arkadaşlar güzel yorumlar yapmış :)
Taunus orta konsol bulalım müdür. Bizim döşemeci on gogusu yapacak da orta konsol sıkıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...