reddediyorum, C kasa gibi değil çok fazla kronik sorunu var.Corsa B kasanın düşük motor düşük donanımlı ama fazla sorun çıkarmayacak temiz örnekleri bulunabilir.
lpg görmemiş temiz bakımlı kullanılmışı kesinlikle yaşına göre sorunsuz. Corsa B, emekli ilk sahibinden bulunabilen nadir modellerdendir.reddediyorum, C kasa gibi değil çok fazla kronik sorunu var.
Var mıdır ya bu paralara? Yumurtalara 25 istiyolardı en sonEski bir accent kullanıcısı olarak accent tavsiye ederim.
Bu paraya gelecek olan büyük ihtimalle halk arasında milenyum olarak geçen kasa olacaktır.
8 yıl admire kullandık ve sağlam diye lanse edilen birçok araba accentin eline su dökemez, 8 yıl boyunca bakım harici sanayi önünden dahi geçmedi.
Teknik olarak milenyum diye geçen (fotoğrafını aşağıya bırakacam) admire ile aynı araba, makyajlısı admire gibi düşünülebilir.
Kasa olarak hafiflerdir, arkası bağımsız süspaniyona sahip şaşırtıcı bir araçtır, özellikle de şehiriçi konforu çok iyidir.
Parça fiyatlarına gelecek olursak da ciddi çok ucuz ve yaygındırlar.
Kronik sorun olarak da bir şeyine rastlamadık, sadece yağ yakması belki ama bunu da kronik olarak söylemek doğru olmaz sonuçta 2. el araba alınacak ve motor durumu da çoğunda önemli ama accentlerde yağ yakanlara sık rastlarsınız.
Ekli dosyayı görüntüle 26183
Evet b segmenti olarak geçiyor@Ugur Bu araç b segment olarak mı geçiyor hocam?
1.3 olanları 30 bandında vardı en son, 35 civarında temizleri vardı falan. Şu an gelip de bu paraya ölüsü kalmadı desen hiç şaşırmam artık Piyasayı 3 gün takip etmeyince bile absürt rakamlar görüyoruz artık.Var mıdır ya bu paralara? Yumurtalara 25 istiyolardı en son
Kaporta olarak haklısınız pek bir olayı yok o konuda, küçük olmasına da küçük tabi ama o yılların b segmenti yani normal denilebilir, symbol yada clio 2 sedanlarla kıyaslanırsa küçük yine.@Ugur bu araba bana ciddi derecede küçük geliyor ya. Birde kaputu bile plastik gibi duruyor hiç güven vermiyor bana yanlış anlamazsınız. 25e cidden ölüsü bulunuyor bence düşünülecek araba değil bu piyasada
Hocam siz daha tecrübelisinizdir bu konuda ama benim kendi düşüncem bütçenin tamamına araba almak pek mantıklı bir iş değil. Sonuçta geçmişi bilinmeyen suprizlerle dolu bir şey alacaksınız. 28 bütçe ise bence maksimum 25 bine kadar araç bakmak daha doğru bir olay. Süprizler için bütçe ayırılmalı diye düşünüyorum ben ne kadar doğru bilemem tabiiKaporta olarak haklısınız pek bir olayı yok o konuda, küçük olmasına da küçük tabi ama o yılların b segmenti yani normal denilebilir, symbol yada clio 2 sedanlarla kıyaslanırsa küçük yine.
25 liraya maalesef pek kalmadı ancak arkadaşın bütçe 28 dolaylarında olunca 30-32 bandındaki arabalarla pazarlık edilerek alınma ihtimalini de biraz göz önünde bulundurdum.
Ya tabii ki paranın tamamına araba almak mantıklı değil ancak bu bütçelere de maalesef pek araba kalmadığı için böyle seçenek zorlamak zorunda kalıyor insan. Tek teselli parçaların ucuz olmasından ötürü kolaylıkla yerine koyulabilir olmasıHocam siz daha tecrübelisinizdir bu konuda ama benim kendi düşüncem bütçenin tamamına araba almak pek mantıklı bir iş değil. Sonuçta geçmişi bilinmeyen suprizlerle dolu bir şey alacaksınız. 28 bütçe ise bence maksimum 25 bine kadar araç bakmak daha doğru bir olay. Süprizler için bütçe ayırılmalı diye düşünüyorum ben ne kadar doğru bilemem tabii