KAPALI 3 araba arasında kaldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Derdaakin

Taklacı Güvercin
10
önceden de konu açmıştım, 50 bin limitli öğrenci araba istiyordum.2012 kasa 1.6 hdi 90 beygirlik 308, astra j 1.3 cdti ve megane 3 5 kapı 1.5 dci 105 beygirlik arasında kaldım.3 araba da az yakıyor.Gönlüm şekilleri nedeniyle 308 ve astraya kayıyor.Bu 3 araçtan herhangi biriyle ilgili yorumu olan varsa yazabilir mi? Bu arada sorunsuzluk benim için önemli, öğrenci adamız :D

Bu 3 aractan biri olacaksa illa ki, benim tercihim Megane 3 olurdu.
Ama bu segmentte, bu fiyat araliginda bir tercih yapacak olsam kesinlikle en guclu adaylarimdan biri Ford Focus olurdu, ondan neden vazgectin?
Bir de Kia Ceed, Tipini severmisin bilmem ama Juke ta olabilir (bence ogrenci icin ideal).

Sadece 3 araba arasında seçim olacaksa bence de Megane 3 iyi olur. Öğrenciliği çıkarır, sonra satılır :). Ama Opel Astra J değil de H kasayı düşünebiliriniz. Daha hafif ve daha kalitelidir. Öğrencilik sonrasını da çıkarabilir :) Astra J aşırı ağır olduğu için o kasayla hakikaten olmuyor. 308 hakkında bilgim yok, yorum yapamayacağım.

Bende bu 3 lü arasından Megane ı tercih ederdim ama KM ve yıpranma durumunu iyi kontrol ettirin. Megane 3 diğerlerine göre biraz daha hırpalanmış olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...