KAPALI 30.000 TL OTOMATİK ARABA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drrainman

Asfalt Kurutucu
20
Merhaba herkese! Arkadaşım acemi bir sürücü ve ilk arabasını alacak.30000 TL bütçesi var, kriterlerimiz otomatik olması ve mümkün olduğunca sorun çıkarmaması.Bu konuda bize yardımcı olabilir misiniz?Şimdiden teşekkürler herkese..
 
Hocam babamla konuştum şimdi o baya bindi otomatik bu kasa focusa. Punto bakacağına focus alsın dedi gayet güzel sanziman konfor performans üzmez dedi. Ama çoğumuzun da bildiği gibi şanzımandan dolayı bi sıkıntı çıkarsa biraz pahalı olur. Mümkünse sanziman yağını değiştiren birinden almaya çalışın.
 
  • Beğeni
Tepkiler: drrainman
Peugeot 107 ve Citroen C1'de 1.0 benzinli olanlarında Toyota'nın motoru var. 1.4 dizellerinde PSA grubuna ait hdi motor var.
Bu iki araba ve Toyota Aygo, aynı arabalar zaten. Şehir içinde kullanacağım, az yakması gerekiyor ve sorunsuz olsun deniyorsa mantıklı bir tercih olabilir (iç hacmin önemi yoksa tabii). İlk mesaja yazmayı unutmuşum bunları. Bildiğim, okuduğum kadarıyla çok az yakan ve sorun çıkarmayan arabalar.

Düzenleme: Kontrol etmek için baktım. Toyota'nın KR kodlu 1.0 motoru, bir çok araçta kullanılmış:
 
Son düzenleme:
Büyüklerimiz sağ olsunlar sıfır fiyatları sürekli yükseldiği için 2. elde yükseliyor. 30000 tl ye otomatik pek düzgün bişey bulmak zorlaştı. honda jazz veya Toyota yaris baya eski kasalar denk gelir. Suzuki swift, nissan micra, daihatsu sirion, mitsubishi colt ve ya hyundai getz. sorunsuz olur diye düşünüyorum. 107, c1 veya corsa robotize şanzımandır, konforsuz olur.
sen hangisini alırsın abdurrahman dersen; bu paraya temizini bulabilirsem, ilk tercihim Suzuki swift olur. kolay gelsin.
 
  • Beğeni
Tepkiler: drrainman
Herkese merhaba tekrardan, yukarıdaki yarise gittim baktım baya yıpranmış bi araçtı, şanzımandan mı anlamadım değişik sesler geliyodu vazgeçtik, araba bakmaya devam ediyoruz yani.Şöyle bi araba var sizce nasıldır yardımcı olursanız sevinirim..
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...a-2.0-16v-cd-otomatik-100.yil-520630804/detay
Araba baya eski sorun çıkarmama kriterine uyacağını pek zannetmiyorum. ilk yorumumda değindiğim araçlara yönelin bence.
 
  • Beğeni
Tepkiler: drrainman
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...