Şahsen mk1i yaşina göre daha ehil buluyorum halen mk1 2.0 focusa sahibiz kac tane araba eskitti hâla bizde kaldı sabri gibi üstüne geleni yolluyor o kalıyor torununu yedi 2015 1.0 2 tane focus eskittik o duruyor bundan sonrada satmayiz arıza vermiyor iyi gidiyor nispeten konforlu ortalamada yormazsan 8.5 litre yakıyor gayet başarılı buluyorum e46 bmw gibi eskimiyor makineO fiyata saçma bir şekilde mk2 kasanın temizi bulunmaz ama Mk1 kasa ghia paket alabilirsiniz.
Bizde de 1.6 vardı bir kere arıza vermedi en fazla aküsü boşalmıştı.Şahsen mk1i yaşina göre daha ehil buluyorum halen mk1 2.0 focusa sahibiz kac tane araba eskitti hâla bizde kaldı sabri gibi üstüne geleni yolluyor o kalıyor torununu yedi 2015 1.0 2 tane focus eskittik o duruyor bundan sonrada satmayiz arıza vermiyor iyi gidiyor nispeten konforlu ortalamada yormazsan 8.5 litre yakıyor gayet başarılı buluyorum e46 bmw gibi eskimiyor makine
Bizdekini 2000 yılında sıfırken almışız ustüne 2 tane biri 2015 biri 2016 focus aldik ev borcu yüzünden sattık bu fazla para etmediği ve eve araba lazım olduğundan kaldı gerci 25 bin civarı piyasası var o paraya satmaya gönlüm el vermez 17 yıllık 300bindeki aracın baskı balatası orj motor orj verdigi arzılar ufak tefek şeyler mesela benzin pompası bozuldu masrafı 400 lira kapı otomatigi bozuldu yaptırmadım ama 250 300 liraya yapılır diyorlar egsozu cürümüstü 800 liraya yaptırdım arka cam halatı koptu masrafı 100 lira rutin disktir balatadır sudur yagdır saymaya gerek yok her arabaya yapılan harcamalar 17 yıllık aracın bu kadar sorunsuz kalması bana mucize gibi geliyor ve bu arabada annem ve ben araba sürmeyi ögrendik hele annem canını okuyordu vites atamıyordu o yüzden 1. Vitesde 6bin 7bin devirlerde ise gidip geldigi halde hala motoru saglam yag yakması felan yok saat gibi calısıyor ve son 5 yıldır tüplüBizde de 1.6 vardı bir kere arıza vermedi en fazla aküsü boşalmıştı.
1-2 ay önce 2004 140.000 km otomatik ghia paket 35.000 TL'ye akrabaya aldık. Piyasa bitmiş.Vay be! 37bin liraya mk1 focus??? piyasa ölmüş ağlayanı yok.