KAPALI 30 bin ile 45 bin arası otomobil tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan acar93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

acar93

Asfalt Kurutucu
34
yakıt tüketimi konusunda üzmesin yol tutuşu iyi olsun ve 0-100 degeri iç açıcı olsun alt devirlerde performansı sevindirici olsun varsa tavsiyeleriniz görmek isterim

fiatlara çok sıcak bakmıyorum pek .
honda civic 1.6 2007 üzeri
honda civic types
audi a3
astra 1.4 t sport
polo gtı
golf 122 hp likler
seat 1.4 fr
ibiza coupe
tarzı bakıyorum

2009-2011 arası Ford Focus 1.6 TDCİ hatchback olabilir.Yakıt üzmez.Yol tutuşu iyidir.Hele titanium x paketini alırsanız ESP' de olur. Ve çok daha özelliklidir.

teşekkürler utku . berkay sedan sadece civic düşünüyorum kardeşim . birde en düşük 2007 model araba bakıyorum
bi vectra da bak motoru kendini kanıtlamış 500k filan gidebiliyor yani sorunsuz şekilde ayrıca dediğim de 2007-2008 zaten o olmazsa cerato 1.6 crdi da olabilir daha önce benzinlisinin test yazısını yazmışsım merak edersen linkini atabilirim.

30- 45 arası
km de 100000 in altı
sedan olarak civic
hb olarak ; sunroof ve yol bigisayarlı tercihen, max hız onemli değil fakat kalkışta alt devirlerde seri olsun .
manuel olması önceliğim.
bu arada öğrenciyim yakıttada üzmüycek olması önemle ve yüksek devir kullanmayı seviyorum bu yuzden çok fazla dizel de düşünmüyorum.
çokmu şey istiyorum :)

zaten öğrenciyim kardeşim okul bitene kadar öğrenci işi bir araba değilmi basıncada iyi kaçıyor bildiğim kadarıyla eglencelide olabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...