KAPALI 3008-tuscon-ateca-tiguan hangisini almalı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan doktorlaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doktorlaz

Asfalt Kurutucu
26
120-130 bin tl cıvarında satılan bu suv ladan hangisini önerirsiniz.kriterlerim zengin donanımlı,yıllarca sorun çıkarmayacak 2. elde fazla değer kaybetmeyecek,yol tutuşu iyi sessiz çalışan süspansiyonlara sahip yol, tekerlek rüzgar sesi içeri almayan(konforlu),fazla yakmayan araç arıyorum.
 
  • Beğeni
Tepkiler: SerkanErdem
Ateca, Tuscon, Tiguan yakar malesef benzinlileri. 3008 daha az yakıta sahip olabilir. Az yakıt düşünülüyorsa QQ düşünülebilir. Çok az yakar, piyasasi olur.
 
Yakıt dışında direk Tucson istemişsiniz o da ağırlığını ve motorunu düşününce normal. Tiguan da 2.0 motor yüklü halde 120 den sonra zorlanıyor denmişti 1.4 tsi ile nasıl olur bilemedim. Ateca ya genel olarak sert deniyor. Az yakan ve iyi donanımlı 3008 var ama otopark veya kendim kullanmadan bir şey diyemem. Ben yerinizde olsam Tucson veya 3008 arasında gider gelirdim.
 
Bende yeni 3008 aldım. ay sonu geliyor araç. ikinci elde ki değer kaybında saydığınız modeller arasında şuan en zayıfı malesef Peugeot. ancak donanım olsun yakıt olsun dizayn olsun aralarında en dikkat çekenide yine 3008. bi yerden sonra tamamen kişisel zevklere kalıyor konu. hepsini gidip görmende fayda var.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Gurdal07
evet en iyisi gidip görmek test etmek fakat bayilere olan uzaklığım 110 km olduğu için istediğim zaman gidemiyorum.birde 1 ocaktan sonra ötv artacağı için bu tarihe kadar teslim alabileceğim bir araç olmalıdır
 
Tiguanın benzinli modeli 2.0'dan daha iyi durumda(çekiş) ama çok yakabilir dizel olsun diyorsanız atecanın 1.6 tdi dsg varmı bilmiyorum ama varsa ateca derim ben tucsonda olabilir ama benzinli alacaksanız tiguan olabilir,lanet doğuş hala 1.6 dizel dsg getirmedi tiguana
 
Tiguanın benzinli modeli 2.0'dan daha iyi durumda(çekiş) ama çok yakabilir dizel olsun diyorsanız atecanın 1.6 tdi dsg varmı bilmiyorum ama varsa ateca derim ben tucsonda olabilir ama benzinli alacaksanız tiguan olabilir,lanet doğuş hala 1.6 dizel dsg getirmedi tiguana
1.6 TDI manuel ateca var. Değer olayında tiguan. Aralarında bence ateca.
 
3008 yeni bir model, tahminimce isteklerinizi karşılar ama 1 ay süre verin bence veyahut kendiniz inceleyin. Bayideki görevlilere söylerseniz, hani 130-140 a çıkmak istiyorum gibisine. Tucson da iyide o da çok gönül yakıyor (!)
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche
Hocam biz daha 2 gün önce tiguan aldık 1.4 150 fakat araç daha gelmedi. Çekiş konusunda kimle konuşsam iyi diyor kayıt olarak genelde 8 8.3 arası deniyor malzeme kalitesi olarak ise tiguan ve 3008 başı çeker fakat iş ikinci ele gelince tiguan ın eline kimse su dökemez. Geçen ateca yı babam inceledi ve hiç begenemdi malzeme kalitesi ve genişlik yerlerde dedi. Tucson da iyi hoş ama malzeme kalitesi iyi degil ve çok yakıyor. Bizim ailemizde en çok kutucuğu işaretleyen Tiguan oldu ve aldik. Tiguan iyidir özetle.
 
Dün Sportage ve 3008 inceledim. 3008 iç mekan olarak takıldığım bir kaç nokta var 1. torpido çok küçük geldi bana ama kolçak resmen onun eksiğini kapatıyor. 2. cc kontrollerini citroen c3 teki ile aynı kontroller bu kadar orijinal bir arabada bu büyük eksiklik bence. 3. arka kapı üstü kütük gibi. Sürüşüne gelirsek dümdüz yolda kullandım çok bir şey söyleyemem maalesef ama arabanın sürüş hissi hatta test yakıt ortalaması birebir yeni c4 picasso aynıydı. Ben açıkcası sportage daha çok beğendim ben ama 3008 de güzel araba.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...