KAPALI 35.000 TL'ye 1.2 Dacia Sandero Alınır Mı?

berattf

Senkromeççi
2
sadece ön ve arka tamponda çizik nedeniyle boya var mış hasar kaydı değişen yok
1.2 ambiance motor
2012 model
95.000 km
Screenshot_20190505-163851_sahibindencom.jpg
Screenshot_20190505-163854_sahibindencom.jpg
Screenshot_20190505-163851_sahibindencom.jpg
Screenshot_20190505-163854_sahibindencom.jpg
Screenshot_20190505-163917_sahibindencom.jpg

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190505-163905_sahibindencom.jpg
    Screenshot_20190505-163905_sahibindencom.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 0
Aynı kasanın 1.4 ambiance modelini 2008-2011 yılları arasında sahibi olmuştuk, kısaca + ve - yönlerini yazacağım.
Artılar
Geniş iç hacmi
Lpg ye uyumlu motor
Düşük işletim maliyetleri (bakım, vergi, yedek parça)
Şehiriçinde yeterli performans
Eksiler
Yol tutuş ( hiç beklemediğiniz anda kontrolden çıkabilir viraj kasmaya kesinlikle gelmez)
Yalıtım (özellikle yol sesi)
Güvenlik bizim araçta sadece sürücü airbag 'i vardı,
Kısaca A noktasından B noktasına sakince seyehat etmek istenirse satın alınabilir tavsiye olarak eğer satın alırsanız mutlaka kaliteli lastik tercih edin.

Aracın temizliği sizin bakacağınız iş ama Sanderoya 35bin şu piyasada verilir bence araçta sıkıntı yoksa

Aynı kasanın 1.4 ambiance modelini 2008-2011 yılları arasında sahibi olmuştuk, kısaca + ve - yönlerini yazacağım.
Artılar
Geniş iç hacmi
Lpg ye uyumlu motor
Düşük işletim maliyetleri (bakım, vergi, yedek parça)
Şehiriçinde yeterli performans
Eksiler
Yol tutuş ( hiç beklemediğiniz anda kontrolden çıkabilir viraj kasmaya kesinlikle gelmez)
Yalıtım (özellikle yol sesi)
Güvenlik bizim araçta sadece sürücü airbag 'i vardı,
Kısaca A noktasından B noktasına sakince seyehat etmek istenirse satın alınabilir tavsiye olarak eğer satın alırsanız mutlaka kaliteli lastik tercih edin.
Peki fiyatı sizce nasıl ve benzinli kullanılirsa çok yakarmi yoksa lpg takmak daha mı mantıklı çünkü lpg taktırma imkanimiz var

Peki fiyatı sizce nasıl ve benzinli kullanılirsa çok yakarmi yoksa lpg takmak daha mı mantıklı çünkü lpg taktırma imkanimiz var
Benzinde çok yakmaz. 1.6 lpg'li arabadan daha bile ekonomik olabilir.

Lpg mantıklı mı sorusunun cevabı sizde. lpg dönüşümünün ve sonrasındaki ek bakımların maliyetlerini, yapacağınız tahmini km'ye göre edeceğiniz kârla karşılaştırın, kararı ona göre verin. yakıtın da %20 civarında artacağını hesaplayın.

Lpg durumu yıllık yapacağınız km ye göre değişir, örnek yılda 10k falan yapacaksanız lpg tavsiye etmem benzinde yakıt tüketimi ise hatırladığım kadarıyla yoğun şehir içi trafik 8,8.5 şehirdışı 5.0,5.5 ortalama 7 litre bu değerler bizim önceden kullandığımız 1.4 ambiance ait veriler.

Son düzenleme:
Sandero'dan beklentiniz ucuz yürütme maliyetiyle birlikte yürüyen tabut olmayacak kadar asgari güvenlik ve ülkemizdeki yol koşullarına dayanıklılık ise alınır. Kalite hissi, sağlam yol tutuş, konfor vb. beklentileriniz yoksa kesinlikle alınır.

Destekleyelim :)