35 yanak ve 19 inç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muuratson

Asfalt Kurutucu
11
31
Merhabalar,
Aracımda 19 inç ve 35 yanak kullanıyorum. Aracımı ilk aldığımda üzerinde klasik 17 inç dört mevsimlikler vardı. Ancak şunu sormak istiyorum ben şu an kullandığım yanakta zincir taksam sorun olur mu? Çünkü ilk olanları yani diğerlerini kullanmak istemiyorum.

Lastik çamurluk arası mesafe takabileceğin ve zincir hareketi için geniş alan sunuyorsa takılabilir.
Lakin kullanma klavuzuna bakarak19' lastiklerde zincir kullanımı ile ilgili net bilgi bulabilirsin.
Tavsiyem: zincir kullanman şartsa 17' tak öyle zincir kullan. 19' lerle zincir çok yıpratıcı olur hem konfor gider hem motoru çok zıplatır. 19' birde ince yanak zincir kullanımı pek önerilmiyor.

Xperia Z3

Lastik çamurluk arası mesafe takabileceğin ve zincir hareketi için geniş alan sunuyorsa takılabilir.
Lakin kullanma klavuzuna bakarak19' lastiklerde zincir kullanımı ile ilgili net bilgi bulabilirsin.
Tavsiyem: zincir kullanman şartsa 17' tak öyle zincir kullan. 19' lerle zincir çok yıpratıcı olur hem konfor gider hem motoru çok zıplatır. 19' birde ince yanak zincir kullanımı pek önerilmiyor.

Xperia Z3
Teşekkür ederim bilgilendirme için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...