Benzin mi dizel mi tavsiye edersiniz bu model için yoksa 11-12 1.33 alınır mı?Aleyküm selam 2007-2009 Toyota Corolla tavsiye ederim o fiyatlara..
Yorumunuz içi sağolun ama lancia pek görünüşü bana göre iyi değil tabi kişiye göre değişir ama dış tasarım biraz eksik kalmış bravolar güzel 1.4 turbo mu yoksa 1.6 multijet mi önerirsiniz ?40000 TL ye lancia delta veya Fiat bravo bakabilirsiniz. Eğer daha genç olsun derseniz ve ikinci eli daha iyi olsun derseniz ibiza bakabilirsiniz.
1.6 Dual VVT-i Benzinlisini kullanıyorum. LPG'li kullanıyorum aracın yakıtı ve gidişinden çok memnunuz. Abimin aracı bir senedir kullanıyoruz. 38.000 civarına temiz bişey bulabilirsiniz. 1.33 hakkında bilgim yok maalesef .Benzin mi dizel mi tavsiye edersiniz bu model için yoksa 11-12 1.33 alınır mı?
Peki 1.6 d mazda 3 alınmaz mı bi kaç tane var 45 e falan olmaz mı veya nasıldır o araçlar1.9 cdti 150 bg vectra
1.8-1.6 honda civic fn2
kia cerato
toyota auris veya corolla
aklıma bunlar geliyor şuan
Yorumunuz içi teşekkür ederim araç kaç model1.6 Dual VVT-i Benzinlisini kullanıyorum. LPG'li kullanıyorum aracın yakıtı ve gidişinden çok memnunuz. Abimin aracı bir senedir kullanıyoruz. 38.000 civarına temiz bişey bulabilirsiniz. 1.33 hakkında bilgim yok maalesef .
Millet turbo ibiza diyip duruyorsunuz, baktım fiyatlara 50 bin küsürlü rakamlar çıkıyor. 1,0 eco tsi DSG ibizanın fiyatı 53900, Bunun manual 75 beygir olanı ise 38,900 . Ucurum gibi fiyat farkı varmış. Siz nasıl 40 bin lira eco tsi buldunuz merak ettim.
2007 model yeni kasa olanından. Bundan önce 2010 Fiesta vardı ondan da memnunduk tavsiye ederim ama biraz ufak arabadır.Yorumunuz içi teşekkür ederim araç kaç model
1.2 tsi ibiza liste fiyati 42900 tl.bayi 41 bin tl ye veriyor.iste kaniti: